counter

Τέρης Χρυσός: "Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω"

Τέρης Χρυσός: "Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω"
Τέρης Χρυσός: "Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω"

Τέρης Χρυσός

Συνέντευξη παραχώρησε ο Τέρης Χρυσός στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη διαδρομή του στο τραγούδι, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και αποκάλυψε ότι έφτασε στο σημείο να σκεφτεί ακόμη και να αυτοκτονήσει.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου στο αν παίρνει σύνταξη, ο γνωστός τραγουδιστής απαντά: "Έπαιρνα μια σύνταξη του ΙΚΑ που ήταν 650 ευρώ. Με παρότρυναν να πάρω τιμητική σύνταξη. Μόλις την πήρα, με φωνάζουν και μου λένε πως αυτός που παίρνει τιμητική σύνταξη δεν έχει δικαίωμα να κρατήσει άλλη σύνταξη, οπότε διαλέξτε. Η τιμητική ήταν 150 ευρώ παραπάνω, γι΄αυτό και προτίμησα να πάρω αυτή. Σε ένα χρόνο άλλαξε ο νόμος και μπορείς να παίρνεις και τις δυο συντάξεις, αρκεί να μην ξεπερνάτε τα 1300 ευρώ. Όλοι οι άλλοι που μπήκαν τις παίρνουν, εγώ όχι .Έκανα αίτηση, αλλά είναι 3 χρόνια τώρα που τρέχω στα δικαστήρια και δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου. Αυτό το θέμα με έκανε να αισθανθώ τέτοια αγανάκτηση, που έπαθα έμφραγμα του μυοκαρδίου και έφτασα να πω: "Αντί να φτάσω να ζητιανεύω, να πέσω από το μπαλκόνι να τελειώσω!".

Φτάσατε δηλαδή σε μεγάλη απελπισία…

"Ναι. Δεν το κρύβω .Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω! Δεν μπορώ την αδικία. Είμαι 74 χρόνων, αλλά γίνομαι θεόρατος, όταν βγαίνω στην πίστα. Και σκέφτηκα: "Καλύτερα ας με πάρει ο θεός την ώρα που θα είμαι στην πίστα. Θα είναι ο πιο γλυκός θάνατος".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR