counter

Συντετριμμένη η Ρούλα Κορομηλά από τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη (Video)

Συντετριμμένη η Ρούλα Κορομηλά από τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη (Video)
Συντετριμμένη η Ρούλα Κορομηλά από τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη (Video)

Μιχάλης Ασλάνης Ρούλα Κορομηλά

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Συντετριμμένη είναι η Ρούλα Κορομηλά από την είδηση της αυτοκτονίας του Μιχάλη Ασλάνη.

Μια αδελφική φιλία που ξεκίνησε το 1987 και κρατούσε έως σήμερα. Η Ρούλα Κορομηλά δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο "Αρκουδέας" της, όπως τον αποκαλούσε χαριτoλογώντας κι εκείνος το ευχαριστιόταν τόσο πολύ, ο φίλος της που πριν λίγες ημέρες ήταν στο σπίτι της, με την οικογένειά της, την μητέρα και τον αδελφό της και γελούσαν τρώγοντας, είναι νεκρός.

Η Ρούλα ήταν ο πιο κοντινός του άνθρωπος από το φιλικό του περιβάλλον. Φίλη πραγματική δεν τον εγκατέλειψε ποτέ. Μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα. Κι εκείνος πάντα δίπλα της. Ήταν εκείνη που σε πείσμα των καιρών και με τη δυσφορία άλλων σχεδιαστών μόδας, τον γνώρισε, τον λάτρεψε και μέσα από τον Πρωινό Καφέ, το Bravo και το Ciao, τον καθιέρωσε ως τον Νο1 σχεδιαστή μόδας για πάνω από μία 20ετία.

Μιχάλης Ασλάνης Ρούλα ΚορομηλάΜιχάλης Ασλάνης Ρούλα Κορομηλά

Το όνομά του, Μιχάλης Ασλάνης, έγινε συνώνυμο με τη μόδα. Τα γυναικεία ρούχα, τα νυφικά, τα ανδρικά ρούχα, την παιδική μόδα, τα είδη σπιτιού, τα είδη μπάνιου, τα αξεσουάρ.

Η Ρούλα Κορομηλά πληροφορήθηκε την είδηση, για τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη, από το τηλέφωνο. Ένας κοινός τους φίλος την πληροφόρησε και η παρουσιάστρια κατέρρευεσε στο άκουσμα.

Είχαν συναντηθεί πριν η Ρούλα φύγει για διακοπές, στο Κολωνάκι και έτρωγαν παγωτό. Με την παρουσιάστρια να του φωνάζει διαρκώς, αφού ο σχεδιαστής μόδας είχε ζάχαρο. Μιλούσαν στο τηλέφωνο συνεχώς και πριν λίγες μέρες συναντήθηκαν στο σπίτι της στην Κηφισιά. 

 Μιχάλης Ασλάνης

Ο Μιχάλης Ασλάνης είχε δηλώσει ότι έπασχε από κατάθλιψη, όμως η Ρούλα δεν το έβλεπε. Όταν συναντιόντουσαν η παρουσιάστρια φρόντιζε να τον κάνει πάντα να γελά. Δεν ήθελε να τον βλέπει πεσμένο και συνεχώς του έκανε αστεία, πειράγματα κι εκείνος ανταποκρινόταν. Περνούσαν καλά και μαζί της δεν έδειχνε ποτέ θλιμμένος. Προβληματισμένος Ναι. Ιδίως πρόσφατα όταν βρέθηκε στο σπίτι της και συζήτησαν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετώπιζε.

Η Ρούλα Κορομηλά δεν μπορεί να πιστέψει πώς ενώ τα είχαν συζητήσει όλα και τα είχαν βάλει σε μία τάξη... ξαφνικά εκείνος... φεύγει.

Η Ρούλα Κορομηλά αποχαιρέτησε τον φίλο της με μία φράση και ένα τραγούδι στο facebook.

Aγαπημένε μου! "Όλοι αυτοί που σε πικράνανε απο ψηλά αν τους κοιτάξεις θα σου φανούν τόσο ασήμαντοι που στη στιγμή θα τους ξεχάσεις...."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR