counter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η Αγγελική Νικολούλη κινείται νομικά για το twitter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η Αγγελική Νικολούλη κινείται νομικά για το twitter
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η Αγγελική Νικολούλη κινείται νομικά για το twitter

Αγγελική Νικολούλη

Αγανακτισμένη είναι η Αγγελική Νικολούλη από την "ψεύτικη Νικολούλη" που δρα στο διαδίκτυο, υποδυόμενη εξόφθαλμα τη γνωστή δημοσιογράφο.

Η @nikolouli, ο λογαριασμός που τον τελευταίο χρόνο δημιουργείται για ένα διάστημα και ξανακλείνει, δεν αποτελεί πραγματικό λογαριασμό της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη στο twitter, αφού η συγγραφέας και παρουσιάστρια δεν διατηρεί λογαριασμό στο εν λόγω social media. 

Η Αγγελική Νικολούλη συνομιλεί με τους θαυμαστές της μόνο μέσω facebook και καμία σχέση δεν έχει με το twitter. Είναι πολλές οι φορές που μέσω facebook, ενημερώνει για τον ψεύτικο λογαριασμό στο twiiter και πια αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

Ο ψεύτικος λογαριασμός διαθέτει 2,206 followers, ανάμεσά τους πολλοί γνωστοί δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, καλλιτέχνες και celebrities, ενώ ακολουθεί 2,319.

Μάλιστα η "ψεύτικη Νικολούλη" ανά τακτά χρονικά διαστήματα συνομιλεί με τους θαυμαστές της δημοσιογράφου, ανεβάζει φωτογραφίες και προτρέπει τους θαυμαστές της να βλέπουν την εκπομπή της.

Στέλνει tweet σε πρόσωπα της σόουμπιζ, όπως στην Άννα Βίσση, την Ρούλα Κορομηλά, την Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Μαριέττα Χρουσαλά και άλλους, ενώ πολλές φορές οι απαντήσεις σε tweet "διαδικτυακών φίλων" είναι άλλοτε ανορθόγραφες και άλλοτε χυδαίες.

O "κόμπος έφτασε στο χτένι" όταν η "ψεύτικη Νικολούλη" έκανε έκκληση για βοήθεια και καλούσε όλους να σπεύσουν να δώσουν αίμα για 17χρονο κορίτσι που όπως έλεγε ο "ψεύτικος λογαριασμός" βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η επικίνδυνη διάσταση που παίρνει το "αστείο" κάποιου που "κρύβεται" και χρησιμοποιεί το όνομά της, έκανε την Αγγελική Νικολούλη να στραφεί στη δικαιοσύνη.

 

Twitter Αγγελική Νικολούλη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR