counter

Κώστας Μακεδόνας: "Ο Ρέμος παίζει σε χώρους με μεγάλα μεροκάματα. Εγώ δεν μπορώ" (Video)

Κώστας Μακεδόνας: "Ο Ρέμος παίζει σε χώρους με μεγάλα μεροκάματα. Εγώ δεν μπορώ" (Video)
Κώστας Μακεδόνας: "Ο Ρέμος παίζει σε χώρους με μεγάλα μεροκάματα. Εγώ δεν μπορώ" (Video)

Κώστας Μακεδόνας

Μια από τις σπάνιες φορές που ανοίγει την καρδιά του ο Κώστας Μακεδόνας και μιλά για όλα!

"Σήμερα ο καθένας ζει στην εξορία του" δηλώνει  ο τραγουδιστής. Για τα λάθη που έχει κάνει στην ζωή του, την πορεία του στο τραγούδι, αλλά και για την προσωπική του ζωή, μίλησε στον Aχελώο tv και στο δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα .

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να σχολιάσει, την γενικευμένη οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, και εξομολογήθηκε πως δεν έχει βγάλει πολλά λεφτά από το τραγούδι, όπως πολλοί συνάδελφοι του. O Κώστας Μακεδόνας είναι από τους ανθρώπους που κοιτούν την ουσία και όχι την επιφάνεια και το έχει αποδείξει με τα χρόνια καριέρας και το χαμηλό προφίλ που έχει καταφέρει να κρατήσει παρά την τεράστια επιτυχία που διαγράφει.

Ο Κώστας Μακεδόνας αναφέρθηκε επίσης και στον αγαπημένο του φίλο και συνάδελφο του Αντώνη Ρέμο, χαρακτηρίζοντας τον επιτυχημένο και ταλαντούχο και σημείωσε ότι θαυμάζει την ικανότητα να πρωταγωνιστεί σε ένα χώρο με υψηλά μεροκάματα και μεγάλη προβολή: "Θαυμάζω τον Αντώνη Ρέμο γιατί πρωταγωνιστεί σε ένα χώρο με υψηλά μεροκάματα και μεγάλη προβολή. Ο Αντώνης ο Ρέμος είναι φίλος μου πάνω από είκοσι χρόνια, παίζει σε άλλους χώρους που έχουν μεγαλύτερα μεροκάματα εγώ τον θαυμάζω γιατί αυτό που κάνει δεν μπορώ να το κάνω εγώ. Είναι ταλαντούχος άνθρωπος ο Αντώνης και θα μπορούσε στο έντεχνο τραγούδι να διαγράψει το ίδιο μεγάλη καριέρα, αγαπάει αυτό που κάνει για αυτό και είναι επιτυχημένος. Είναι άξιος δεν είναι τυχαία η επιτυχία του".

O ίδιος εξομολογήθηκε ότι αγχώνεται για το μέλλον και αν θα μπορεί να τα βγάλει πέρα οικονομικά ενώ σημείωσε ότι δεν ανήκει στην κάστα των καλλιτεχνών με τα υψηλά νυχτοκάματα: "Στην καριέρα μου δεν έκανα προσχεδιασμένα πράγματα, έκανα αυτό που με οδηγούσε το καλλιτεχνικό ένστικτο και η καρδιά μου, δηλαδή έκανα τις επιλογές μου με γνώμονα την αισθητική μου και η αγάπη μου για αυτή την δουλειά και ποτέ βάζοντας άλλους παράγοντες όπως που θα είναι το όνομα στην αφίσα και ποιες θα είναι οι οικονομικές μου απολαβές. Δεν κυνήγησα το χρήμα και δεν έτρωγε ποτέ αυτή η μανία για χρήμα και απολαβές γιατί εάν μπεις σε αυτό το «τρυπάκι» θα τρελαθείς. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Η νύχτα είναι μαύρη εδώ και καιρό. Πριν από την οικονομική κρίση, που ήταν και η χαριστική βολή, η διασκέδαση είχε περιοριστεί πολύ σε όλα τα επίπεδα. O δικός μου χώρος είχε πάντα χαμηλές αμοιβές τώρα έχει ακόμη χαμηλότερες. Φυσικά κάπου είχαμε ξεφύγει και λίγο υπήρχαν και οι υπερβολές. Εγώ για κάποιο λόγο ντρεπόμουν να ζητήσω μεγάλα μεροκάματα, ήθελα πάντοτε να είμαι στην λογική, εάν πάει μια παράσταση καλά να πάρω χρήματα, εάν δεν πάει καλά όμως δεν ήθελα να με καταριούνται οι συνεργάτες μου επιχειρηματίες. Δεν ήθελα να πάω κάπου και να πάρω εγώ τα τρελά λεφτά να μην πάει μια παραγωγή και να πάει κάποιος να κρεμαστεί, φυσικά ούτε να κάνεις μια συμφωνία και να έρθει ο άλλος να σου πει δεν πήγε και να αρχίσει το ψαλίδι. Το θέμα είναι να υπάρχει μια ισορροπία".

Ο ερμηνευτής τέλος μίλησε για την οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει και την Ελλάδα, και δήλωσε ότι είναι υπέρ της αλληλεγγύης καθώς η κρίση έχει αλλάξει τα μέχρι χθες δεδομένα.

 Δείτε το βίντεο από το Αχελώος TV.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR