counter

Ο Μιχάλης Ασλάνης καταγγέλει έμπιστες βοηθούς του, ότι τον εξαπάτησαν

Ο Μιχάλης Ασλάνης καταγγέλει έμπιστες βοηθούς του, ότι τον εξαπάτησαν
Ο Μιχάλης Ασλάνης καταγγέλει έμπιστες βοηθούς του, ότι τον εξαπάτησαν

Μιχάλης Ασλάνης

Σε περιπέτειες φαίνεται πως έχει μπει ο Μιχάλης Ασλάνης, αφού όπως ισχυρίζεται, έπεσε θύμα απάτης από έμπιστες βοηθούς του.

Ο σχεδιαστής μόδας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Espresso" υποστηρίζει ότι δύο γυναίκες στις οποίες είχε εμπιστοσύνη να διαχειρίζονται τα οικονομικά του, τον εξαπάτησαν και εξαφανίστηκαν.

Όπως λέει η μία κοπέλα, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε πολύ στενή σχέση μαζί του. Ήταν εκείνος που τη βοήθησε να σπουδάσει, ενώ μετά το τέλος των σπουδών της στη Λογιστική, την προσέλαβε στην επιχείρησή του. Η δεύτερη γυναίκα δούλευε πολλά χρόνια στον οίκο μόδας. Το δεξί του χέρι, όπως τη χαρακτηρίζει.


"Τους έδινα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχα στο ΙΚΑ, στην Εφορία και στις διάφορες τράπεζες. Εκείνες όμως ούτε τακτοποιούσαν τις εκκρεμότητες, ούτε έκαναν αποδόσεις ΦΠΑ. Κρατούσαν τα χρήματα για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να μαζεύονται χρωστούμενα, τα οποία εγώ όμως δε γνώριζα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας φίλος μου, ο Γιώργος που είναι λογιστής και με ταρακούνησε. Αν το είχε κάνει πιο νωρίς, ίσως είχε μπορέσει να σωθώ", δήλωσε ο ίδιος, περιγράφοντας την κατάστασή του.

Οι δύο γυναίκες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είχαν ενοικιάσει διαμέρισμα και πουλούσαν ρούχα του, που έκλεβαν από το ατελιέ του, σε τιμές χονδρικής, πίσω από την πλάτη του Μιχάλη Ασλάνη. "Αν και έφυγαν μόνες τους, τώρα λαμβάνω και περίεργα τηλεφωνήματα από δικηγόρους τους, επειδή ζητούν αποζημίωση και από πάνω", δηλώνει ο Μιχάλης Ασλάνης, ο οποίος έχει αναθέσει στους δικηγόρους του την υπόθεση.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR