counter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη: Ποιο το φύλο του παιδιού που περιμένουν;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη: Ποιο το φύλο του παιδιού που περιμένουν;
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη: Ποιο το φύλο του παιδιού που περιμένουν;

Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Μετά την αποκάλυψη από το Αποκλειστικό ρεπορτάζ του WWW.FTHIS.GR ότι ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη περιμένουν παιδί, σειρά έχει το φύλο του μωρού και η ημερομηνία της γέννησή τους.

Κι αυτό γιατί αν ισχύει αυτό που λένε οι γιατροί, ότι το πρώτο μωρό γεννιέται συνήθως λίγο νωρίτερα, τότε αυτά θα είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του γιατρού της Ιωάννας Μπούκη, η όμορφη Κρητικιά αναμένεται να γεννήσει τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, άρα μπορεί το μωράκι να έρθει και μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Το παιδί που περιμένουν ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη είναι... κορίτσι. Η χαρά τους ήταν μεγάλη καθώς η μεν Ιωάννα ως γυναίκα και άνθρωπος που ασχολείται με την αισθητική και την ομορφιά ήθελε μια κουκλίτσα να φροντίζει, ο δε Αντώνης ανυπομονεί να δει την... γυναίκα που θα τον ξετρελάνει, όπως του λένε όλοι οι άνδρες φίλοι του που έχουν κόρες και τους έχουν πάρει τα μυαλά.

Η Ιωάννα έχει μία πολύ καλή εγκυμοσύνη, χωρίς ενοχλήσεις και αδιαθεσίες και συνεχίζει να εργάζεται σε μεγάλη εταιρία καλλυντικών ως αισθητικός, ενώ έχει την αμέριστη φροντίδα και προσοχή του συντρόφου της. Το ζευγάρι ολοκλήρωσε τις διακοπές του στη Νάξο και τώρα περνά τις περισσότερες στιγμές εκτός δουλειάς, στο σπίτι του στον Άγιο Στέφανο και απολαμβάνει χαλαρά δείπνα και βόλτες με τους φίλους του, περιμένοντας τη μεγάλη μέρα.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη και το μωρό που περιμένουν ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR