counter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Μπαμπάς ο Αντώνης Σρόιτερ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Μπαμπάς ο Αντώνης Σρόιτερ!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Μπαμπάς ο Αντώνης Σρόιτερ!

Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Ο Αντώνης Σρόιτερ σε 4 μήνες θα γίνει πατέρας. Ο δημοσιογράφος και η σύντροφός του Ιωάννα Μπούκη περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του WWW.FTHIS.GR, ο γοητευτικός παρουσιαστής ειδήσεων του ALPHA θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί, αφού η γλυκύτατη και κούκλα σύντροφός του Ιωάννα Μπούκη, μπήκε ήδη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τόσο ο Αντώνης Σρόιτερ όσο και η Ιωάννα Μπούκη διατηρούν χαμηλό προφίλ στην ιδιωτική τους ζωή και αποφεύγουν τη δημοσιότητα. Έτσι δεν ήταν δύσκολο για εκείνους να κρατήσουν μυστική την εγκυμοσύνη της Ιωάννας, την οποία γνώριζαν από την πρώτη στιγμή μόνο οι οικογένειές τους και ελάχιστοι στενοί τους φίλοι.

Ο 39χρονος επιτυχημένος παρουσιαστής ειδήσεων και δημοσιογράφος, Αντώνης Σρόιτερ και η 30χρονη make up artist & αισθητικός, Ιωάννα Μπούκη είναι ενάμιση χρόνο μαζί και πολύ ευτυχισμένοι.

Η γνωριμία τους έγινε τυχαία σε κρητικό εστιατόριο των βορείων προαστείων τον Ιανουάριο του 2012. Εκεί πρωτοσυναντήθηκαν όταν ο Αντώνης επισκέφθηκε το εστιατόριο που άνηκε σε κολλητό του φίλο και η Ιωάννα ως Κρητικιά δειπνούσε στο εστιατόριο με την παρέα της, ερχόμενη για λίγες μέρες στην Αθήνα από την Κρήτη όπου διέμενε και εργαζόταν. Λίγο μετά την πρώτη τους αυτή επαφή, η Ιωάννα μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα αφού η μεγάλη εταιρία καλλυντικών στην οποία εργαζόταν τότε της πρότεινε να δουλέψει στην Αθήνα. Εκείνη αποδέχτηκε την πρόταση και το ειδύλλιο ξεκίνησε. Η αρχική γνωριμιά έγινε μία δυνατή σχέση ζωής που επισφραγίζεται με τον ερχομό ενός μωρού.

Ήταν κοινή απόφαση και επιθυμία μετά τον πρώτο χρόνο της σχέσης τους να αποκτήσουν ένα παιδί και η είδηση της εγκυμοσύνης, τους έκανε να πετούν κυριολεκτικά στα σύννεφα. Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης κύλησαν για το ερωτευμένο ζευγάρι με όλη τη χαρά, τις αγωνίες και τις ανησυχίες δύο ανθρώπων που θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και τώρα ανυπομονούν για τον ερχομό του.

Το ζευγάρι απόλαυσε τις καλοκαιρινές του διακοπές σε ένα από τα μεγάλα νησιά των Κυκλάδων για να έχουν πρόσβαση σε οτιδήποτε θα μπορούσε να χρειαστεί η εγκυμονούσα Ιωάννα και έκαναν τα μπάνια τους σε ερημικές παραλίες τις οποίες ανακάλυπταν σε κοντινές βόλτες με το σκάφος του δημοσιογράφου.

Έτσι πέρασαν όμορφες στιγμές χαλάρωσης περιμένοντας το πρώτο τους παιδί, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογράφους.

Εμείς να τους ευχηθούμε με το καλό!

Εδώ μπορείτε να μάθετε το φύλο του μωρού και όλες τις λεπτομέρειες της εγκυμοσύνης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR