counter

Η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνει τί περιλαμβάνει η τσάντα θαλάσσης της (Μόνο στο OLGA's BLOG)

Η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνει τί περιλαμβάνει η τσάντα θαλάσσης της (Μόνο στο OLGA's BLOG)
Η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνει τί περιλαμβάνει η τσάντα θαλάσσης της (Μόνο στο OLGA's BLOG)

Η Κατερίνα είναι ένα από τα κορίτσια που μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ είτε στην εκπομπή της, είτε σε συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις και γενικά στις δημόσιες εμφανίσεις της. Ο λόγος; Πέραν του ότι είναι ένα νέο και δροσερό πρόσωπο που βγάζει μια ανεπιτήδευτη ειλικρίνεια, αυτό που μου αρέσει σ' εκείνη είναι ότι πάντα είναι περιποιημένη και προσεγμένη, όμορφη, σέξι, εντυπωσιακή και κάθε φόρα φοράει κάτι που της ταιριάζει, έχει πολύ γούστο και ξέρει να αναδεικνύει και να τονίζει τα καλά της στοιχεία.  

Αυτό είναι κάτι που λατρεύω στις γυναίκες που το καταφέρνουν ίσως γιατί εγώ όσο κι αν έχω προσπαθήσει δε μου βγαίνει και πολύ εύκολα! Μονίμως με φόρμες κυκλοφορώ και το καλοκαίρι με σορτς και πολλές είναι οι φορές που κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω στον εαυτό μου «κορίτσι μου πως βγαίνεις έξω έτσι;;;».[ Ένα θα σας πω… έχει τύχει να με βγάλουν paparazzi φωτογραφία φορώντας την πυτζάμα μου (που ομολογουμένως έμοιαζε με φόρμα)… και δεν ήμουν καν έξω από το σπίτι μου (εντάξει είχα πεταχτεί να ψωνίσω κάτι και ήμουν και έγκυος…προσπαθώ να δικαιολογηθώ τώρα καταλαβαίνετε) και ακόμα μετά από αυτό μυαλό δεν έχω βάλει!!!]

Έτσι λοιπόν η όμορφη παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να μην είναι μια από τις πρώτες μου επιλογές για να μας δείξει τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί στην παραλία… και γενικότερα όλα εκείνα που περιλαμβάνει η τσάντα θαλάσσης της. Και στάθηκα πολύ τυχερή γιατί της τηλεφώνησα μια μέρα πριν φύγει για διακοπές στην υπέροχη Χαλκιδική, τη μέρα δηλαδή που ετοίμαζε τα πράγματά της… Η Κατερίνα δέχτηκε πολύ ευγενικά να φτιάξει  την τσάντα της μαζί μας και να μοιραστεί τα μικρά μυστικά ομορφιάς της.

Απαραίτητο στοιχείο της τσάντας θαλάσσης είναι φυσικά η ίδια η τσάντα!

Κατερίνα Καινούργιου: Η τσάντα θαλάσσης της

Αυτή είναι η αγαπημένη της Κατερίνας για φέτος το καλοκαίρι, είναι νεανική, με πολύ καλοκαιρινά χρώματα και χωράει τόσα όσα ακριβώς είναι απαραίτητα για την παραλία.

Το πρώτο πράγμα που θυμάται πάντα να έχει μαζί της η εντυπωσιακή παρουσιάστρια είναι φυσικά το αντηλιακό της. Χρησιμοποιεί ένα με πιο υψηλό δείκτη στις αρχές του καλοκαιριού και ένα λάδι με χαμηλότερο στο μέσο των διακοπών της όταν έχει ήδη πάρει χρώμα. Λατρεύει την ηλιοθεραπεία και να κάθεται αρκετές ώρες στην παραλία αλλά φέτος αναγκάστηκε να το περιορίσει καθώς από τις πρώτες κιόλας μέρες διακοπών της συνειδητοποίησε πόσο πολύ καίει ο ήλιος (κάτι που ένιωσα κι εγώ πολύ έντονα και νομίζω πως είναι αισθητή η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια).

Κατερίνα Καινούργιου: Η τσάντα θαλάσσης της

Φέτος έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα ολόσωμα μαγιό (που κι εγώ πιστεύω πως είναι από τα πιο θηλυκά μαγιό και σε αντίθεση με αυτό που θεωρούμε οι περισσότερες... ένα ωραίο κορμί (όπως αυτό της Κατερίνας) το αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο παρά  το κρύβουν)...

Κατερίνα Καινούργιου: Η τσάντα θαλάσσης τηςΚατερίνα Καινούργιου: Η τσάντα θαλάσσης της

Αυτά είναι δυο από τα αγαπημένα της που σίγουρα θα πάρει στις διακοπές της. Ένα κίτρινο και ένα navy style μπλε με λευκό. Συνήθως τα συνδυάζει με μεγάλα εντυπωσιακά καπέλα. Και φυσικά πάντα φροντίζει να παίρνει μαζί της το λιγότερο δυο μαγιό κάθε φορά που επισκέπτεται την παραλία για να μπορεί να αλλάζει και να μη μένει με το βρεγμένο. (Απαραίτητος κανόνας υγιεινής για εμάς τις γυναίκες)

 

Το αγαπημένο της σορτσάκι… συνήθως όταν φοράει ολόσωμο μαγιό το συνδυάζει με σορτς από κάτω ενώ όταν φοράει μπικίνι προτιμά τα καφτάνια.

Κατερίνα Καινούργιου: Η τσάντα θαλάσσης της

 

Αντηλιακό μαλλιών… τόσο απαραίτητο όσο και του σώματος. Το τοποθετεί σε στεγνά μαλλιά πριν το μπάνιο και αμέσως μόλις βγει από τη θάλασσα σε βρεγμένο κεφάλι. Αυτό της εξασφαλίζει προστασία και ενυδάτωση ταυτόχρονα.

Κατερίνα Καινούργιου: Η τσάντα θαλάσσης της

 

Aloe Vera. Είναι καταπραϋντική, ενυδατώνει και ανακουφίζει το δέρμα ύστερα από την έκθεση στον ήλιο. Τοποθετείται σε όλο το σώμα κυρίως μετά το ντους.

 Κατερίνα Καινούργιου: Η τσάντα θαλάσσης της

 

Η Κατερίνα μου δίνει την αίσθηση ότι περνάει μια από τις πιο χαλαρές και ήρεμες περιόδους της ζωής της και ελπίζω να μην πέφτω έξω. Συνεχίζει κανονικά την επόμενη σεζόν στην εκπομπή Δέστε τους, είναι ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή και έχει ήδη ολοκληρώσει τη χειμερινή collection της για την εταιρία LYNNE, της οποίας υπογράφει τμήμα της συλλογής που φέρει την υπογραφή της. Αυτό που χρειάζεται είναι να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της για τον ερχόμενο χειμώνα.

Το μόνο που μένει να της ευχηθώ είναι καλές διακοπές, ξεκούραστες και αναζωογονητικές!!! Η Χαλκιδική είναι μοναδικό μέρος, πανέμορφο και μαγευτικό!!!

 

Κατερίνα σ' ευχαριστώ πολύ!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR