counter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η Ναταλία Γερμανού υπέγραψε στον ΑΝΤ1!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η Ναταλία Γερμανού υπέγραψε στον ΑΝΤ1!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η Ναταλία Γερμανού υπέγραψε στον ΑΝΤ1!

Nαταλία Γερμανού

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Η Ναταλία Γερμανού βρίσκεται και επίσημα στον ΑΝΤ1.

Η όμορφη παρουσιάστρια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι του Αμαρουσίου και είναι το 5ο πρόσωπο που προστίθεται στη dream team του καναλιού που φαντάζει πλέον αήττητο, μέσα σε ένα καλοκαίρι.

Μπορεί η Ναταλία να πολιορκήθηκε και από άλλα κανάλια όμως εκείνη επέλεξε τη σιγουριά και την ασφάλεια που της ενέπνευσαν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, από τις πρώτες επαφές τους εδώ και σχεδόν ένα μήνα.

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε με τις δύο πλευρές να είναι πολύ ευχαριστημένες από την προοπτική αυτής της νέας συνεργασίας και θα αποσταλεί και Δελτίο Τύπου από τον ΑΝΤ1 που θα ανακοινώνει την έλευσή της στο Μαρούσι.

Η παρουσιάστρια εντάσσεται στο ψυχαγωγικό τμήμα του σταθμού. Από αρχές Σεπτέμβρη θα προσδιοριστούν όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το concept της εκπομπής της με σαφήνεια, βάση της στρατηγικής και του πλάνου που έχει καθορίσει το κανάλι για τα πρόσωπα που ανήκουν πλέον στο δυναμικό του και τα project, νέα αλλά και άλλα που έχει ήδη στην κατοχή του.

Η Ναταλία είναι ενθουσιασμένη που ξαναγυρνά εκεί από όπου ξεκίνησε. Τα πρώτα βήματα της στο χώρο των Media έγιναν στον όμιλο ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

UPDATE 11:30

Διαβάστε το επίσημο Δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1:

"Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει την Ναταλία Γερμανού η οποία ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού.

Η γνώστη παρουσιάστρια που έχει μια εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR