counter

Φεύγει ή μένει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Mega; Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του σταθμού

Φεύγει ή μένει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Mega; Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του σταθμού
Φεύγει ή μένει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Mega; Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του σταθμού

Δημήτρης Ουγγαρέζος - Φαίη Σκορδά - Άκης Πετρετζίκης

Ανακοίνωση εξέδωσε το Mega για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Λίγη ώρα μετά το Δελτίο Τύπου που απέστειλε ο σταθμός της Μεσογείων για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που αποχώρησε από το MEGA και υπέγραψε με τον ANT1, το κανάλι θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν θα ακολουθήσει τους κολλητούς του φίλους Σκορδά - Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Με τα hot τηλεοπτικά πρόσωπα να έχουν ήδη συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 και τις επιλογές να συρρικνώνονται φαίνεται πως το MEGA θα ποντάρει στο πουλέν του, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για το Πρωινό, που όπως θα διαβάσετε στην ανακοίνωση κρατάει το όνομά του "Πρωινό mou" αλλά και για την prime time ζώνη.

Δεν είναι μυστικό άλλωστε πως το MEGA πίστεψε, στήριξε και υποστήριξε όσο κανένα άλλο ίσως από τα πρόσωπα που είχε ποτέ στο σταθμό τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και σκοπεύει από εκεί που είχε πάντα δεύτερο ρόλο - (εκτός από το τηλεπαιχνίδι πέρυσι που όμως ολοκληρώθηκε πρόωρα) - να τον αναδείξει σε κεντρικό παρουσιαστή.

Διαβάστε την ανακοίνωση του σταθμού.

"Για δύο ακόμη χρόνια στο Mega ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που είναι μαζί μας στο Μega από το 2009, θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον σταθμό και για τα δύο επόμενα χρόνια. Ο Δημήτρης θα είναι ένας απο τους βασικούς συντελεστές στο «Πρωινό mou» και παράλληλα από τον Οκτώβριο, θα παρουσιάζει την ελληνική εκδοχή του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού «Smart Face»".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR