counter

"Σουλεϊμάν". Δείτε στο ΜY tv που κυκλοφορεί τα νέα πρόσωπα του τέταρτου κύκλου

"Σουλεϊμάν". Δείτε στο ΜY tv που κυκλοφορεί τα νέα πρόσωπα του τέταρτου κύκλου
"Σουλεϊμάν". Δείτε στο ΜY tv που κυκλοφορεί τα νέα πρόσωπα του τέταρτου κύκλου

Όλοι οι λαμπεροί αστέρες της Τουρκίας έχουν επιστρατευθεί για να συµµετάσχει στον τέταρτο και τελευταίο κύκλο του "Σουλεϊµάν ο µεγαλοπρεπής". Νέοι ρόλοι και απαιτητικοί χαρακτήρες αναζητούν ηθοποιούς που θα σαγηνεύσουν µε τις ερµηνείες τους καθηλώνοντας εκατοµµύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσµο.

Μπορεί η τρίτη σεζόν του σίριαλ να έληξε µε αρκετά σηµαντικές αποχωρήσεις, η τέταρτη όµως προβλέπεται ότι θα είναι επεισοδιακή και θα έχει εντυπωσιακές αφίξεις! Αρκετά είναι τα γνωστά ονόµατα που ακούγεται ότι θα δούµε στο "Σουλεϊµάν" από τη νέα σεζόν! Έχουµε και λέµε λοιπόν… Αφορµή για να ακουστούν οι φήµες στάθηκε η νέα αλλαγή που έκανε στην εµφάνισή του. Ο λόγος για τον Τούρκο ηθοποιό Φιράτ Τσελίκ που γνωρίσαµε από τη σειρά "Fatmagϋl", όπου υποδύεται τον Μουσταφά.

Έκπληξη αποτελεί η συµµετοχή του ηθοποιού Κανσέλ Ελτσίν στη σειρά "Σουλεϊµάν ο µεγαλοπρεπής". Ο "Μουράτ" που γνωρίσαµε στην Ελλάδα από τη σειρά "Ένα αστέρι γεννιέται", που προβάλλεται αυτή την περίοδο στο Mega, θα υποδυθεί έναν πιο σκληρό χαρακτήρα, ο οποίος µαζί µε τη σύζυγό του θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις του παλατιού.

Ο 8χρονος Εµίρ Μπερκέ, το παιδί θαύµα της Τουρκίας, θα υποδυθεί τον γιο του Ηγεµόνα Μουσταφά και της Ρουµέισας. Σύµφωνα µε τα τουρκικά δηµοσιεύµατα, ο Εµίρ Μπερκέ θεωρείται ο πιο ταλαντούχος και καλά αµοιβόµενος ηθοποιός της γενιάς του. Ο Εµίρ γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου του 2005, στην Άγκυρα της Τουρκίας. Το αστέρι του έλαµψε µόλις σε ηλικία 4 χρόνων, όταν συµµετείχε το 2009 στην πρώτη του τηλεοπτική σειρά "Μήπως ξεχνάτε την καρδιά;" όπου επιλέχτηκε ανάµεσα σε 200 υποψήφιους για τον ρόλο.

Ακόµη ένας παλιός µας γνώριµος ετοιµάζεται για το παλάτι του Σουλεϊµάν! Είναι ο Μουράτ Ουναλµίς που γνωρίσαµε στη σειρά "Ρώτα την αγάπη" στον Alpha, όπου υποδυόταν τον πλούσιο Γιουσούφ Χαντζίογλου. Στο "Σουλεϊµάν", ο 32χρονος πρώην µπασκετµπολίστας της Φενέρµπαχτσε θα υποκαταστήσει τον Μαλκότσογλου υποδυόµενος τον Σοκολού Μεχµέτ Πασά.

Διαβάστε περισσότερα στο My tv logo που κυκλοφορεί.

Μy tv 1 08

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR