counter

Η φρουτοσαλάτα ORAC του Δημήτρη Γρηγοράκη για το MY tv.

Η φρουτοσαλάτα ORAC του Δημήτρη Γρηγοράκη για το MY tv.
Η φρουτοσαλάτα ORAC του Δημήτρη Γρηγοράκη για το MY tv.

  • Κόβουµε τα φρούτα σε κοµµάτια και τα τοποθετούµε στο πιάτο.

 

 

  • Προσθέτουµε το µέλι και πασπαλίζουµε µε την κανέλα.

  

Σύνολο ORAC ανά μερίδα: 4.411

  

Διατροφικό σχόλιο: Μία φρουτοσαλάτα για την απόλυτη προστασία της υγείας! Τροφοδοτεί τον οργανισµό µε αντιοξειδωτικά, πολύτιµα ω-3 λιπαρά και φυτικές ίνες. Το µέλι συµπληρώνει τη θρεπτική της αξία µε τις αντιµικροβιακές του ιδιότητες, ενώ ξηροί καρποί και κανέλα αυξάνουν την αντιοξειδωτική της αξία.

 

  

Στο τηλεοπτικό περιοδικό MY tv logoπου κυκλοφόρησε στις 25/07, μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες αντιοξειδωτικές συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής από τον διαιτολόγο-διατροφολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη!

  

Κάποιες από αυτές; *Κέικ μήλου με καρύδια *Φραουλάδα με πιπερόριζα *Φρουτοσαλάτα με ξηρούς καρπούς, μέλι & κανέλλα *Ρυζόγαλο με καστανό ρύζι & μέλι *Σαλάτα με γαλοπούλα *Χωριάτικη σαλάτα *Σπιτική σάλτσα ντομάτας *Μοσχάρι με πλιγούρι *Μακαρόνια με μυρωδικά, σκόρδο & σάλτσα ντομάτας *Κοτόπουλο στον φούρνο με μπάμιες *Γαύρος στον φούρνο *Μπιφτέκια γεμιστά με τυρί *Ριζότο με καστανό ρύζι, λαχανικά & μανιτάρια *Τσιζκέικ με μπισκότα Digestive & σπιτική μαρμελάδα φρούτα του δάσους *Μους βερίκοκο-γιαούρτι σε στρώσεις με πτι μπερ.

 

Μόνο στοMY tv logo

MY TV

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR