counter

Η μάχη των άστρων! Ευαίσθητος Καρκίνος ή δυναμικό Λιοντάρι ο διάδοχος

Η μάχη των άστρων! Ευαίσθητος Καρκίνος ή δυναμικό Λιοντάρι ο διάδοχος
Η μάχη των άστρων! Ευαίσθητος Καρκίνος ή δυναμικό Λιοντάρι ο διάδοχος

 Kate Middleton - Prince William

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Ο ερχομός του τρίτου κατά σειρά διαδόχου του βρετανικού θρόνου που αναμένεται μέσα στη μέρα έφερε έντονη κινητικότητα στα γραφεία στοιχημάτων! Το φύλο του νέου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, το όνομα, αλλά και το ζώδιο είναι οι αγαπημένες κατηγορίες όσων στοιχηματίζουν για το ερχομό του "βασιλικού μωρού baby"!

Η ξαφνική άφιξη της Kate Middleton στο μαιευτήριο σήμερα το πρωί άλλαξε τα δεδομένα ως προς το ζώδιο του διαδόχου, ανατρεποντας τα προγνωστικά!

Όλες οι πληροφορίες από τα βρετανικά Μέσα ανέφεραν μέχρι χτες ότι ο διάδοχος θα γεννηθεί μέσα Ιουλίου, που σήμαινε ότι θα γεννιόταν κάτω από τον αστερισμό του Λιονταριού! Όμως η ανυπομονησία του να γεννηθεί λίγες μέρες νωρίτερα μπορεί να αλλάξει το ζώδιο του. Αυτό που όλοι περιμένουν τώρα είναι η ακριβής ώρα που θα γεννηθεί ο διάδοχος, η οποία θα καθορίσει το ζώδιο του.

Αν γεννηθεί πριν τις 16.54 μ.μ σήμερα θα είναι ένας ευαίσθητος Καρκίνος, σαν τη γιαγιά του Diana, αλλά και τον μπαμπά William. Aν όμως έρθει αργότερα τότε θα έχουμε στο θρόνο ένα δυναμικό Λιοντάρι.

Οι αστρολόγοι που έχουν ήδη κάνει δηλώσεις στα βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι είτε είναι κορίτσι είτε αγόρι το ζώδιο του θα καθορίσει το στιλ του μονάρχη που θα γίνει.

Οι δημοσιογράφοι έχουν κατακλύσει από το πρωί το μαιευτήριο St. Mary.

Κate Middleton 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR