counter

Ο Γρηγόρης Βαλτινός παραδέχεται: "Φλέρταρα με την απόλυτη καταστροφή" (video)

Ο Γρηγόρης Βαλτινός παραδέχεται: "Φλέρταρα με την απόλυτη καταστροφή" (video)
Ο Γρηγόρης Βαλτινός παραδέχεται: "Φλέρταρα με την απόλυτη καταστροφή" (video)

Γρηγόρης Βαλτινός

Τηελοτπική συνέντευξη παραχώρησε ο Γρηγόρης Βαλτινός και μίλησε για τις δυσκολίες της ζωής του, τις συνεργασίες του και την πολιτική κατάσταση στη χώρα. Ο ηθοποιός μίλησε στο Αχελώος TV και τον Μάκη Μάκκα.

"Φλέρταρα με την καταστροφή, ήταν πάντα δίπλα μου η απόλυτη καταστροφή. Ναι, ήμουν πολύ δειλός! Είχα πολύ άσχημες και αντίξοες συνθήκες στη ζωή μου. Είχα χωρισμένους γονείς, συνεχείς μετακινήσεις από τη μία πόλη στην άλλη, έχανα τους φίλους μου, δεν είχαμε οικονομική άνεση".

Όσο για την πρώτη του δουλειά με την Μελίνα Μερκούρη και τον Ζυλ Ντασέν είπε: "Εγώ δεν δυσκολεύτηκα καθόλου, ξεκίνησα αμέσως, ξεκίνησα χρυσά. Είχα δώσει οντισιόν στο "Γλυκό πουλί της νιότης" και με πήρε ο Ντασέν. Η σημερινή νεολαία φεύγει, Θα ήθελα πολύ να μείνουν εδώ. Τους χρειαζόμαστε! Και τα νιάτα τους και τα μυαλά τους και τη δύναμη τους. Δυστυχώς τους αφήσαμε χωρίς πατρίδα", είπε. 

Τέλος, ο Γρηγόρης Βαλτινός αναφέρθηκε και στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση σημειώνοντας ότι στον Αντώνη Σαμαρά έτυχε το μεγαλύτερο βάρος, καθώς δεν έχει την πολυτέλεια... να παραμυθιάσει τον κόσμο όπως έκαναν οι προηγούμενοι πολιτικοί.

Δείτε το video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR