counter

Οι πιο γυμνασμένοι άντρες της ελληνικής showbiz αποκαλύπτουν τα μυστικά τους

Οι πιο γυμνασμένοι άντρες της ελληνικής showbiz αποκαλύπτουν τα μυστικά τους
Οι πιο γυμνασμένοι άντρες της ελληνικής showbiz αποκαλύπτουν τα μυστικά τους

Αυτοί είναι οι πιο κολογυμνασμένοι διάσημοι Έλληνες οι οποίοι αποκαλύπτουν τις θυσίες τους προκειμένου να έχουν αυτά τα κορμιά, αλλά δίνουν και τα δικά τους tips ώστε να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε: "Μικρότερος έκανα πρωταθλητισµό στο µπάσκετ. Πλέον, προσέχω τη διατροφή µου, χωρίς να στερούµαι πολλά. Ούτως ή άλλως, τα γλυκά και τα τηγανητά δεν µου αρέσουν. Μία ώρα την ηµέρα, 5 φορές την εβδοµάδα γυµνάζοµαι, ανάλογα µε το πού βρίσκοµαι. Αν έχω πρόσβαση σε γυµναστήριο, θα κάνω βάρη, αν είµαι κοντά στη θάλασσα, θα πάω για κολύµβηση, αν είµαι στο εξοχικό ενός φίλου θα κρεµιέµαι από τα κάγκελα και θα κάνω έλξεις".

Μυστικό: Μάθετε να έχετε µια ισορροπηµένη διατροφή, χωρίς µεγάλες στερήσεις.

Ο Κώστας Σόµµερ αποκάλψε: "Γυµνάζοµαι από µικρός. Επειδή βαριέµαι εύκολα τα βάρη, προτιµώ να συνδυάζω άσκηση µε αθλήµατα, όπως ποδοβόλεϊ το καλοκαίρι, πυγµαχία, µπάλα, ζίου ζίτσου. Σίγουρα προσέχω τη διατροφή µου, αλλά δεν στερούµαι τίποτα".

Μυστικό: Να έχετε... "τρέλα"

Ο Μηδενιστής είπε: "∆εν κάνω καµιά ιδιαίτερη θυσία για το σώµα µου. Κάνω πού και πού προπονήσεις µε βάρη αλλά και ποδήλατο. Αυτή την περίοδο δεν επιζητώ τη λεπτοµέρεια, κάνω γυµναστική γιατί µου αρέσει, όχι γιατί πρέπει".

Μυστικό: Σε περιόδους "σκληρής" διατροφής δεν τρώω υδατάνθρακες µετά τις 5 το απόγευµα.

Ο ∆ηµήτρης Βλάχος είπε: "Ό,τι έχει να κάνει µε τη γυµναστική δεν το βλέπω ως θυσία αλλά ως τρόπο ζωής. Τους τελευταίους 7 µήνες κάνω φανατικά crossfit, µε το οποίο δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Παράλληλα, προσέχω τη διατροφή µου, αλλά όχι την ποσότητα του φαγητού".

Μυστικό: Να έχουµε γύρω µας άτοµα µε θετική ενέργεια. Η µιζέρια µάς "ρίχνει" και δεν έχουµε όρεξη ούτε για γυµναστική, ούτε για τίποτα.

Ο Νίκος Αναδιώτης παραδέχθηκε: "Φροντίζω να τρώω πολλά και µικρά γεύµατα µε χαµηλά λιπαρά, κάτι που δεν σηµαίνει ότι η τροφή χάνει τη γεύση της, ώστε να έχω τη δυνατότητα µία φορά την εβδοµάδα να γεύοµαι ό,τι επιθυµώ. Η τακτική άσκηση –όχι µε την ίδια συχνότητα και τους 12 µήνες– µε βοηθά ώστε να έχω καλή φυσική κατάσταση".

Μυστικό: Αποφεύγω τη ζάχαρη σε αναψυκτικά, καφέ, αλκοόλ, τα τηγανητά καθώς και το αλάτι.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Εξώφυλλο OK! 402

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR