counter

2 χρόνια Panik Records - Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities

2 χρόνια Panik Records - Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities
2 χρόνια Panik Records - Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Panik Records έκλεισε 2 επιτυχημένα χρόνια στο χώρο της ελληνικής δισκογραφίας και το γιόρτασε μαζί με όλους τους αγαπημένους φίλους, συνεργάτες και καλλιτέχνες! H εταιρεία που προτείνει νέους αξιόλογους καλλιτέχνες και χαράζει νέα μουσικά μονοπάτια, βρίσκεται στο μουσικό στερέωμα τα τελευταία 2 χρόνια αλλάζοντας το μουσικό χάρτη στην Ελλάδα και όχι μόνο έχοντας στο δυναμικό της 25 καλλιτέχνες. Το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουλίου, η «εορταστική» Panik Records, διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό party στο Private House του Island με εκλεκτούς καλεσμένους που διασκέδασαν μέχρι το πρωί. Βασικό συστατικό της εορταστικής ατμόσφαιρας ήταν η «φιλοξενία», η μουσική, τα μοναδικά cocktails αλλά και οι καλλιτέχνες της Panik Records που παρουσίασαν αποκλειστικά για τη βραδιά, τις μεγάλες τους επιτυχίες σε ένα απίστευτο show μαζί με την εντυπωσιακή έκπληξη της βραδιάς το «Panik Song 2 Years»!

Ο Νίκος Βέρτης ξεσήκωσε τους χιλιάδες θαυμαστές του που γέμισαν ασφυκτικά το χώρο στην δεύτερη κατά σειρά συναυλία του στην Πάτρα, στην Ακτή Δυμαίων για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή, να τραγουδήσουν και να χορέψουν στους ρυθμούς των μεγάλων του επιτυχιών. Με μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, με εντυπωσιακά σκηνικά και φώτα, με αξεπέραστη ποιότητα στον ήχο, με 22 κορυφαίους μουσικούς στην ορχήστρα και σπουδαίο επιτελείο με πάνω από 100 τεχνικούς και συνεργάτες η συναυλία του Νίκου Βέρτη χαρακτηρίστηκε απ' όλους άκρως φαντασμαγορική με μια επιτυχημένη παραγωγή πέρα από κάθε προσδοκία!

Μια μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη στα χρονογραφήματα του Αλέκου Σακελλάριου, τις γυναίκες της ζωής του, τα τραγούδια του απο το θέατρο και τις ταινίες του, και τις σπάνιες προσωπικές διηγήσεις του παρουσιάστηκε στο θέατρο Badminton. Πρωταγωνιστεί η Χριστίνα Αλεξανιάν στον ρόλο των γυναικών της ζωής του Αλέκου και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, στο ρόλο του Αλέκου Σακελλάριου.

Ραντεβού για φαγητό και για όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες έδωσε ο Τόλης Βοσκόπουλος μαζί με φίλους και συνεργάτες του οι οποίοι γευμάτισαν στον “Ήρωα” στο Μικρολίμανο. Ο Τόλης Βοσκόπουλος λίγες μέρες πριν τη μεγάλη του συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά έδωσε ραντεβού με τους συνεργάτες του με σκοπό να συζητήσουν μακριά από την πίεση της δουλειάς των τελευταίων ημερών ενώ παράλληλα απόλαυσαν γευστικές δημιουργίες.

Σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα με καλοκαιρινή διάθεση και μια βραδιά αποκλειστικά μεταξύ γυναικών, η Αρμενοκύπρια σχεδιάστρια Levinia Konyalian που βρέθηκε για λίγες μέρες στην Αθήνα παρουσίασε επιλεγμένα κομμάτια από την καλοκαιρινή της collection LeviniaK για λίγες καλές φίλες. Οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες, να δοκιμάσουν τις υπέροχες δημιουργίες της Levinia και να πάρουν μαθήματα στυλ και έμπνευσης. Παστέλ και nude αποχρώσεις, φίνα και ποιοτικά υφάσματα, αέρινα σύνολα, μεταξωτά και δαντέλες είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR