counter

Η Σίσσυ Χρηστίδου φωτογραφίζεται στον 7ο μήνα & μιλά για τις αγωνίες της. Πόσα κιλά έχει πάρει;

Η Σίσσυ Χρηστίδου φωτογραφίζεται στον 7ο μήνα & μιλά για τις αγωνίες της. Πόσα κιλά έχει πάρει;
Η Σίσσυ Χρηστίδου φωτογραφίζεται στον 7ο μήνα & μιλά για τις αγωνίες της. Πόσα κιλά έχει πάρει;

Η Σίσσυ Χρηστίδου διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και έδωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και την Κατερίνα Μπούσιου, περιγράφοντας πως θα φέρει στον κόσμο το αγοράκι της. Ένα αδελφάκι για τον Φίλιππο.  

"Ανυπομονώ να γνωρίσω το γιο μου! Ο Φίλιππος ζητούσε συχνά τα τελευταία δύο χρόνια ένα αδελφάκι και γι’ αυτό χάρηκε πολύ όταν του το ανακοινώσαμε. Νομίζω, όμως, ότι του φαίνεται αρκετά μεγάλο διάστημα. Ανυπομονεί! Η πραγματική του αντίδραση πιστεύω πως θα φανεί όταν τον συναντήσει. Για την ώρα όμως κάνει πολλά σχέδια για τον αδελφό του, ακουμπάει συχνά την κοιλιά μου για να τον νιώσει, του τραγουδάει, κλπ. Για να δούμε.."», λέει η παρουσιάστρια που μέχρι στιγμής έχει πάρει 15 κιλά.

"Δεν με απασχόλησαν τα κιλά. Τώρα με νοιάζει μόνο να είναι καλά το μωράκι μου. Στο σπίτι δεν ζυγίζομαι, αλλά το κάνει ο γυναικολόγος μου και πρέπει να έχω πάρει γύρω στα 15 κιλά, τώρα που είμαι στον έβδομο μήνα. Η αλήθεια είναι ότι είναι λιγότερα από την πρώτη εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής, αλλά τρέχω όλη μέρα πίσω από τον Φίλιππο"!

"Φυσικά και έχουμε αγωνία και άγχος για τις πρακτικές δυσκολίες, αλλά αυτό δεν θα μας σταματούσε ποτέ από το να θέλουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Φέτος το αντιμετωπίσαμε σαν μία ευχάριστη συγκυρία το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη ήρθε σε μια εποχή που οι υποχρεώσεις μου απαιτούν περιορισμένο χρόνο. Ο Θοδωρής είναι ένας υπέροχος πατέρας και αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερή που ο Φίλιππος έχει τη δυνατότητα να περνάει αρκετό χρόνο με τον μπαμπά του. Για τον ερχομό του νέου μέλους, δεν τον ένιωσα αγχωμένο, γιατί ήταν κάτι που θέλαμε και οι δύο και προσευχόμασταν γι’ αυτό", λέει η Σίσσυ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR