counter

Στο MY tv που κυκλοφορεί: Η Μαρία Μπεκατώρου μιλάει για τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της

Στο MY tv που κυκλοφορεί: Η Μαρία Μπεκατώρου μιλάει για τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της
Στο MY tv που κυκλοφορεί: Η Μαρία Μπεκατώρου μιλάει για τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της

Μαρία Μπεκατώρου ΜΥtv

Μόλις λίγα 24ωρα πριν από τον µεγάλο τελικό του "Your face sounds familiar" (Κυριακή 30/06, 21.15), η 39χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε στο My tv logo, που κυκλοφορεί τα δικά της προγνωστικά για τον νικητή του φιλανθρωπικού σόου του ΑΝΤ1 και µιλάει για πρώτη φορά µετά την πρόσφατη απώλεια του πολυαγαπηµένου πατέρα της. Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησε στον Αστέρη Κασιμάτη.

Όσο εξελισσόταν το παιχνίδι, είχες φανταστεί ότι η τετράδα του τελικού θα είναι ο Θανάσης Αλευράς, ο Κρατερός Κατσούλης, η Μαντώ και η Κρυσταλλία;

Όσο περνούσε ο καιρός διαπίστωνα ότι όλοι εξελίσσονταν αλλά µέχρι τον ηµιτελικό, εκτός από τον Θανάση και τον Κρατερό που είχαν µεγάλο προβάδισµα, για τις άλλες δυο θέσεις δεν ήµουν σίγουρη. ∆εν εξεπλάγην αλλά το αποτέλεσµα σίγουρα έχει ενδιαφέρον. 

Πρόσφατα έχασες τον πατέρα σου αλλά δεν έχεις µιλήσει καθόλου γι’ αυτό. Ήταν για σένα πολύ ξαφνική η απώλειά του;

∆εν ήταν ξαφνική, είχαµε προετοιµαστεί γι’ αυτό. Όµως το πρόβληµα υγείας που αντιµετώπιζε επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα, γι’ αυτό δεν ήµουν έτοιµη. Όταν φεύγει από τη ζωή ο γονιός σου, είναι σαν να χάνεις ένα κοµµάτι της καρδιάς σου. Μαθαίνεις στην ιδέα να ζεις έτσι, δηλαδή να µην ξαναπείς «µπαµπά», ότι δεν θα σε ξαναπάρει τηλέφωνο. Εγώ είµαι στη φάση να το συνειδητοποιήσω. Θέλω να σταθώ στη µαµά µου. Όσο περνάει ο χρόνος, ο πόνος γλυκαίνει, αλλά ξέρεις, νιώθω ότι πάντα θα µε ακολουθεί και θα µε προστατεύει. 

Διαβάστε περισσότερα στο My tv logo που κυκλοφορεί.
MYtv 2606 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR