counter

To party έκπληξη της Μαρίας Κορινθίου στην κόρη της Ισμήνη! (Στο OLGA's BLOG)

To party έκπληξη της Μαρίας Κορινθίου στην κόρη της Ισμήνη! (Στο OLGA's BLOG)
To party έκπληξη της Μαρίας Κορινθίου στην κόρη της Ισμήνη! (Στο OLGA's BLOG)

Ένα μεγάλο πάρτι για να αποχαιρετήσουν τη σχολική χρονιά που πέρασε και να υποδεχτούν το καλοκαίρι ετοίμασε η Ισμήνη Αιβάζη στους συμμαθητές και φίλους της. Εμείς βέβαια σχολείο δεν ξέρουμε τι σημαίνει ( η Αλεξάνδρα είναι δύο χρονών) αλλά σίγουρα γνωρίζουμε τι θα πει παιχνίδι!!!!! Γι αυτό και αποδεχτήκαμε αμέσως την πρόσκληση των καλών μας φίλων! Άλλωστε πως θα μπορούσαμε αλλιώς να σας ενημερώσουμε από πρώτο χέρι για όλα αυτά που έγιναν εκεί….

Η Μαρία Κορινθίου βρισκόταν στο εκθεσιακό κέντρο Παιανίας από τις 16.00 το απόγευμα και υποδεχόταν τους καλεσμένους της. Φυσικά στο πλευρό της ο αγαπημένος της σύζυγος Γιάννης Αιβάζης και οι γονείς τους. Η γλυκιά του μανούλα πόσο με καθησύχασε για κάτι που με άγχωσε πολύ… σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!! Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα μας…

Αμέτρητα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, τρενάκια, βαρκούλες, φουσκωτά, καρτ, τραμπολίνο, καρουζέλ, τσουλήθρες και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας!!! Η Μαρία όλη την ώρα έπαιζε σαν μικρό παιδί με την κόρη της και τις φίλες της και ανέβηκαν σε ΟΛΑ τα παιχνίδια, άνετη και χαλαρή!!!! Το ίδιο και ο Δημήτρης Μάρκος με την κόρη του. Εγώ πάλι η καταϊδρωμένη μάνα, στο ένα χέρι να έχω το κινητό και στο άλλο τη μικρή μου που ήθελε να βγάλω τα παπούτσια και να κάνουμε τραμπολίνο!!!! Καταλαβαίνετε… αλλού τα κινητά, να πέφτω και να ξανασηκώνομαι κυνηγώντας την Αλεξάνδρα, να σηκώνεται το φόρεμα, να πέφτει το κοκαλάκι από τα μαλλιά, ο ιδρώτας να τρέχει ποτάμι και το μωρό εκστασιασμένο από τη χαρά… Τι ωραία όμως να είσαι μανούλα ακόμα και αυτές τις στιγμές… δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία…. Βέβαια μετά μπήκαμε και στις βαρκούλες και το κάναμε και το ντουσάκι μας!!!!!!!!! Αφού δε βούτηξα ολόκληρη την ώρα που η κόρη μου έφυγε μόνη της με τη βάρκα ενώ εγώ φωτογράφιζα τον υπέροχο κατά τα άλλα χώρο πάλι καλά να λέτε!!!!!

Και μετά από τόσο παιχνίδι... πίτσες, σαλάτες, παγωτά και καραμελίτσες ήταν όλα στη διάθεση μικρών και μεγάλων. Και φυσικά για το τέλος σακουλάκια με ζαχαρωτά σαν δωράκι για να πάρουμε στο σπίτι μας!!!!!!

Μαρία και Γιάννη περάσαμε πολύ όμορφα!!!! Ήταν ένα υπέροχο πάρτι!!!!!!!!!

Υγ: Αθηνούλα μου σ ευχαριστώ που έκανες 10 φορές τσουλήθρα με την κόρη μου και άλλες τόσες μπήκες στο λαβύρινθο!!!! Μάνο Μαγιάτη είσαι πολύ τυχερός!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρία Κορινθίου - Όλγα Λαφαζάνη

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR