counter

Μαρία Μενούνος και Μαριέττα Χρουσαλά: Έγιναν θέμα στη Daily mail οι κοκορομαχίες τους στη Μύκονο (Video)

Μαρία Μενούνος και Μαριέττα Χρουσαλά:  Έγιναν θέμα στη Daily mail οι κοκορομαχίες τους στη Μύκονο (Video)
Μαρία Μενούνος και Μαριέττα Χρουσαλά: Έγιναν θέμα στη Daily mail οι κοκορομαχίες τους στη Μύκονο (Video)

Στη Μύκονο βρίσκονται οι κουμπάρες Μαρία Μενούνος και Μαριέττα Χρουσαλά. Άλλωστε όπως είπε η Μαρία Μενούνος στην κάμερα του FTHIS.GR στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού, από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου θα έφευγαν με τους κουμπάρους τους και τους γονείς της Μαρίας για τα ελληνικά νησιά. Η Μαρία εξήγησε πως οι γονείς της από την Ελλάδα έχουν δει μόνο το χωριό τους γι αυτό και η Μαριέττα με τον Λέοντα, αποφάσιαν να τους κάνουν δώρο για τη βάφτιση και την κουμπαριά ένα tour στα ελληνικά νησιά.

Η Daily Mail που φιλοξένησε στην on line έκδοσή της και το γεγονός ότι η Μαρία Μενούνος έγινε νονά, πριν λίγες ημέρες, επανέρχεται και φιλοξενεί άρθρο για τις διακοπές της στη Μύκονο.

Το άρθρο επικεντρώνεται στην υπέροχη σιλουέτα της Μαρίας και στις διακοπές της στη Μύκονο. Όπως λέει, "Η 35χρονη παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος μπορεί να έχει πει ότι στο Πανεπιστήμιο ήταν ζουμερή, πάντως το κορμί της με αυτό το μαύρο string μαγιό δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Η Μαρία φορούσε μικροσκοπικό μαγιό, είχε ένα σκουλαρίκι στον αφαλό της, ένα κολιέ ματάκι και ένα βραχιόλι. Τις ώρες που καθόταν έξω στον ήλιο φορούσε ψάθινο καπέλο και ήταν μαζί της και ο σύντροφός της Keven. Μαζί με το μοντέλο φίλη της, Μαριέττα Χρουσαλά και τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα έπαιξαν κοκορομαχίες και ζητωκραύγασε όταν κέρδισε, πανηγυρίζοντας τον θρίαμβό της".

Εδώ μπορείτε να δείτε το άρθρο της Daily Mail.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2344758/Maria-Menounos-cools-Greek-beach-break-displays-toned-tummy-string-bikini.html

Εδώ μπορείτε να δείτε το video από το MYKONOS LIVE TV που κατέγραψε τα παιχνίδια τους στη θάλασσα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR