counter

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας, βάφτισαν την κουκλίτσα τους, Μάργκω!

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας, βάφτισαν την κουκλίτσα τους, Μάργκω!
Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας, βάφτισαν την κουκλίτσα τους, Μάργκω!

Από την Όλγα Λαφαζάνη

Η βάφτιση της Μάργκω, κόρης της Μαριέττας Χρουσαλά

Kαι το όνομα αυτής... Μάργκω! Οι δύο ευτυχισμένοι γονείς, Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας βάφτισαν το Σάββατο το απόγευμα στις 19.00 την μονάκριβη κορούλα τους στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Η γλυκιά μανούλα έλαμπε από ευτυχία ενώ ο επιχειρηματίας σύζυγός της, τρισευτυχισμένος στο πλευρό των δύο γυναικών της ζωής του δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.


Κοντά τους στην πιο ευτυχισμένη στιγμή τους είχαν τις οικογένειες τους και εκλεκτούς φίλους. Πνευματικοί γονείς της νεοφώτιστης ήταν η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος, η σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη και η γιαγιά -μητέρα του Λέων Πατίτσα- Μαριγώ, που έφεραν εις πέρας και με επιτυχία την αποστολή τους. Οι τρεις νονές είπαν μαζί το όνομα της μικρής, ενώ η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν η η Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα έκλαψε στο άκουσμα του ονόματος από τον παπά. Η κουκλίτσα ήταν πολύ ήρεμη καθ' όλη τη διάρκεια της βάφτισης και έκλαψε ελάχιστα και προς το τέλος του μυστηρίου. 

Η  Μαριέττα επεφύλασε και μία έκπληξη για τους λαμπερούς καλεσμένους της. Επέλεξε να φορέσει το ίδιο ακριβώς φόρεμα που φορούσε και η Μάργκω, μια υπέροχη ροζ δημιουργία με λευκό καρό, δια χειρός βεβαίως της νονάς, Σήλιας Κριθαριώτη.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Δούκισσα Νομικού, η Μάντα Παπαδάκου με τις κόρες, η Έλλη Κοκκίνου, η Βασιλική Τσεκούρα, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, αλλά και η make up artist, Ρούλα Σταματοπούλου.

Μετά το μυστήριο, οι καλεσμένοι κατευθύνθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού, στα νότια προάστια για τη δεξίωση. Ο καιρός ήταν σύμμαχος τους κι έτσι δε χρειάστηκε να βάλουν τέντες (κάτι το οποίο είχαν προβλέψει σε περίπτωση βροχής) καθώς όλοι οι καλεσμένοι θα βρίσκονταν στον κήπο. Τη διακόσμηση όλου του χώρου έχει επιμεληθεί  η μαμά της Μαριέττας, Αγλαΐα. Το πάρτι αναμένεται να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες….  

 Εμείς να  ευχηθούμε με όλη μας την αγάπη, να τους ζήσει!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR