counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το 24ωρο με την Νάγια! Δείτε φωτογραφίες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το 24ωρο με την Νάγια! Δείτε φωτογραφίες
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το 24ωρο με την Νάγια! Δείτε φωτογραφίες

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ίσως η μόνη νέα μαμά που ξέρω, που δεν τα έχει χαμένα με το μωρό. Πριν από την γέννα και τον ερχομό της κόρης της, ήταν τρομοκρατημένη και φοβισμένη για τα ξενύχτια, την κούραση, το κλείσιμο στο σπίτι και την ανατροπή της ζωής της όπως την ήξερε μέχρι τότε... γιατί οι φίλες της φρόντισαν να της μεταδώσουν διογκωμένο το δικό τους άγχος για τα παιδιά τους. Δηλαδή, ότι πια, ότι και να κάνει δεν θα είναι ποτέ ξένοιαστη. Ακόμη και έξω να είναι, ο νους της θα είναι πάντα στο παιδί και όλα τα άγχη που έρχονται μαζί με την τεράστια και ασύγκριτη ευτυχία που φέρνει στη ζωή ενός ζευγαριού ο ερχομός ενός παιδιού. 

Ο βασικός λόγος που δεν "πελάγωσε" η Σταματίνα λοιπόν είναι, ότι ήταν προετοιμασμένη για hard καταστάσεις. Δηλαδή για ένα μωρό που θα κλαίει ασταμάτητα, που δεν θα κοιμάται ποτέ, που θα την δυσκολεύει σε όλα. Και όταν διαπίστωσε ότι η μικρή της είναι πολύ βολική και καλό μωρό, από την μέρα που γέννησε και γύρισε σπίτι ακολούθησε εξολοκλήρου το πρόγραμμα της. Κοιμόταν μαζί της, έτρωγε μαζί της και ξεκουραζόταν όσο και το νεογέννητο, με αποτέλεσμα οι πρώτες δύσκολες μέρες, μέχρι να σαραντίσει να κυλήσουν αρμονικά.

Εννοείται πώς δεν γλιτώνει τα ξενύχτια, αλλά ακόμη και αυτά, όταν το νευρικό σου σύστημα δεν έχει "παίξει" άγρυπνη και κατά τη διάρκεια της ημέρας, αντιμετωπίζονται πιο ψύχραιμα.

Είναι όλη την ημέρα μαζί με την Νάγια. Τη θηλάζει, κάθονται στον κήπο του σπιτιού τους, παρέα με τις φίλες της Σταματίνας που την επισκέπτονται, από όπου και η φωτογραφία που βλέπετε με τη Σταματίνα άβαφη κι όμως κούκλα.

Η Σταματίνα ανυπομονεί να φτιάξει ο καιρός, για να αρχίσει, τις βόλτες της μικρής με το καρότσι, που τόσο αρέσει στη Νάγια, αφού ακόμη και όταν τις κάνουν στον κήπο την νανουρίζει και θέλει να συνδυάζει τα ψώνια της για το σπίτι με τη βόλτα της Νάγιας.

Όσο για τη σιλουέτα της... φαινομενικά άψογη! Μπορεί η ζυγαριά να δείχνει ότι δεν έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, κάτι που δεν την απασχολεί καθόλου αφού προτεραιότητά της είναι να τρέφεται σωστά και αρκετά για να θηλάζει το μωρό, αλλά ακόμη και αυτά τα λίγα που της έχουν μείνει είναι κατανεμημένα με τέτοιο τρόπο στο σώμα της που δεν δείχνουν καμία διαφορά με το, πριν μείνει έγκυος. 

Όσο για τον σύζυγό της, τον ποινικολόγο Θέμη Σοφό, λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να συμμετέχει όσο θα ήθελε, όπως και κάθε μπαμπάς, στο μεγάλωμα του παιδιού του, αλλά είναι εκεί για ότι χρειαστούν οι γυναίκες της ζωής του και κυρίως για τη σύζυγό του που την προτρέπει μάλιστα να μην χάσει τα κιλά που έμειναν, αφού την προτιμά έτσι.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR