counter

Όλα για τη λαμπερή βάφτιση της μικρής Μάργκω στο OLGAS BLOG!

Όλα για τη λαμπερή βάφτιση της μικρής Μάργκω στο OLGAS BLOG!
Όλα για τη λαμπερή βάφτιση της μικρής Μάργκω στο OLGAS BLOG!

 Βάφτιση Μαριέττας Χρουσαλά

Δυο από τους αγαπημένους μας φίλους, η Μαριέττα και ο Λέων βαφτίζουν την πανέμορφη κορούλα τους αυτό το Σάββατο στις 19.00 το απόγευμα. Και είναι όλα έτοιμα! Πώς να μην ήταν άλλωστε, καθώς η Μαριέττα φροντίζει πάντα στα καλέσματά της να είναι όλα στην εντέλεια. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια τόσο σημαντική στιγμή, που είναι όλη αφιερωμένη στο μονάκριβο θησαυρό τους, στο παιδάκι τους! Βέβαια επειδή μόλις πριν ένα χρόνο το ζήσαμε κι εμείς όλο αυτό με τη βάφτιση της μικρής μας η αλήθεια είναι ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή έχεις άγχος για όλα και για όλους  και ηρεμείς αφού όλα έχουν πάει καλά… Η Μαριέττα  δέχτηκε με χαρά να μοιραστεί μερικές από τις λεπτομέρειες αυτού του σημαντικού για εκείνη γεγονότος της ζωής της, μαζί μου.

Η γλυκιά μου φίλη λατρεύει το ροζ. Όποτε τώρα που έχει και τη "δικαιολογία", το έχει χρησιμοποιήσει παντού! Όλα ροζένια (σε όλες οι αποχρώσεις του ροζ) και λευκά… όλα ζαχαρωτά… καραμελένια… Τα πάντα θα είναι γλυκά…. Όπως άλλωστε μας προϊδέαζε και το προσκλητήριο! Τη διακόσμηση της βάφτισης καθώς και του πάρτι που θα ακολουθήσει στη συνέχεια έχει αναλάβει εξολοκλήρου η γιαγιά Αγλαΐα!!! Η μαμά της Μαριέττας έχει μεγάλο ταλέντο στη δημιουργία κατασκευών κι έτσι τώρα της δόθηκε η πιο γλυκιά ευκαιρία να βάλει όλη της την τέχνη για δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που θα μείνει αξέχαστη σε όλους. Η εγγονούλα της είναι η έμπνευση… το μόνο που χρειάζεται είναι η υλοποίηση…  και όλα είναι σχεδόν έτοιμα!

Κεκάκια διακόσμησης Μαριέττα Χρουσαλά

Όλα τα βαπτιστικά, από το φόρεμα που θα πάει η μικρή Μάργκω στην εκκλησία, εκείνο που θα φορέσει μετά το μυστήριο αλλά και τα λαδόπανα, οι πετσέτες, τα πάντα φέρουν την υπογραφή της νονάς Σήλιας Κριθαριώτη. Της ίδιας σχεδιάστριας είναι και το φόρεμα που θα φορέσει η Μαριέττα. Τα  φορέματα μαμάς και κόρης μάλιστα, θα κρύβουν μια όμορφη έκπληξη για τους καλεσμένους που θα παρευρεθούν στην βάφτιση! Τώρα, ποια θα είναι αυτή; Θα σας το πω το Σάββατο που θα γίνει η βάφτιση.

Προσκλητήριο Μαριέττα Χρουσαλά

Η δεύτερη νονά Μαρία Μενούνος φτάνει σήμερα αεροπορικώς από την Αμερική στην Ελλάδα, μαζί με το σύντροφό της και θα διαμείνουν στο σπίτι της Μαριέττας και του Λέοντα. Όσο για τη γιαγιά και νονά Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και συμμετέχει ενεργά σε όλες τις προετοιμασίες καθώς έχει έναν επιπλέον λόγο να χαίρεται αφού το πρώτο της εγγονάκι θα πάρει το όνομά της.

Φυσικά από τις προετοιμασίες δε θα μπορούσε να λείπει και ο μπαμπάς Λέων. 'Οσο του το επιτρέπουν βέβαια οι πολλές επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έχουν περάσει όλα όμως από την έγκρισή του ή μάλλον καλύτερα τη σύμφωνη γνώμη του καθώς έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο γούστο της γυναίκας του!

Η Μαριέττα σε γενικές γραμμές είναι πολύ χαλαρή και ήρεμη με την οργάνωση. Στην αρχή της εβδομάδας είχε άγχος να προλάβουν να τελειώσουν όλες οι ετοιμασίες και φυσικά να μην κλάψει πολύ το κοριτσάκι της και ταλαιπωρηθεί…. Αγωνίες δηλαδή που έχουμε όλες οι μαμάδες πριν από τη βάφτιση του παιδιού μας. Τώρα όσο περνάει η εβδομάδα, η μόνη της βασική ανησυχία είναι ο καιρός, ο οποίος αν και αρχές καλοκαιριού δε λέει να φτιάξει. Οι προβλέψεις αλλάζουν μέρα με τη μέρα με αποτέλεσμα να μην έχουν ρυθμιστεί οι τελευταίες λεπτομέρειες για το "plan b" σε περίπτωση βροχής. Αν και εμείς σκεφτόμαστε αισιόδοξα και πιστεύουμε ότι το Σάββατο θα είναι ένα υπέροχο, καλοκαιρινό απόγευμα. 

Μαριέττα Χρουσαλά - Όλγα Λαφαζάνη

Όπως λέει και η Μαριέττα όλα στη βάφτιση θα είναι γλυκά… Εγώ της εύχομαι να είναι γλυκά όλα… στη ζωή τους για πάντα, με πρωταγωνίστρια τη μονάκριβη κορούλα τους!

Μαριέττα και Λέων με το καλό και να σας ζήσει το πανέμορφο πλασματάκι σας!

Μαριέττα Χρουσαλά - Όλγα Λαφαζάνη

 

Πατώντας στις φωτογραφίες, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα άρθρα από το OGAS BLOG.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Όλγα Λαφαζάνη

Όλγα Λαφαζάνη

Όλγα Λαφαζάνη

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR