counter

Ο σύντροφος της "Χουρέμ" ξεσπά: "Έφυγε από το Σουλεϊμάν γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα". Ελληνίδα η αντικαταστάτριά της

Ο σύντροφος της "Χουρέμ" ξεσπά: "Έφυγε από το Σουλεϊμάν γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα". Ελληνίδα η αντικαταστάτριά της
Ο σύντροφος της "Χουρέμ" ξεσπά: "Έφυγε από το Σουλεϊμάν γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα". Ελληνίδα η αντικαταστάτριά της

Χουρέμ

O παραγωγός της σειράς Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής βάζει τέλος μέσω του MY tv logoστις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και εβδοµάδες, μετά την ξαφνική αποχώρηση της τηλεοπτικής Χουρέµ απο τα γυρίσµατα.

Τα τουρκικά Μέσα παρακολουθούν µε κοµµένη την ανάσα τις διαπραγµατεύσεις της ηθοποιού µε την παραγωγή της πιο δηµοφιλούς σειράς της γειτονικής χώρας. Αυτή τη φορά, ο Τιµούρ Σαβτζί, παραγωγός της σειράς, βάζει τέλος στα υποτιθέµενα σενάρια που κυκλοφορούν για τους λόγους αποχώρησης της πρωταγωνίστριας, ξεκαθαρίζοντας:

"Tελειώσαµε µε τη Μεριέµ Ουζερλί! Έχουµε αποφασίσει να συνεχίσουµε τα γυρίσµατα χωρίς εκείνη. ∆υστυχώς, αντιµετωπίζει ψυχολογικά προβλήµατα, τα οποία αυτή τη στιγµή δεν µπορεί να λύσει". Όσον αφορά τον ισχυρισµό της 29χρονης Τουρκάλας ηθοποιού ότι έπαθε υπερκόπωση λόγω των πολύωρων και καθηµερινών γυρισµάτων, ο βοηθός σκηνοθέτης της σειράς, Μπούρτζου Aλπτέκιν, υποστήριξε ότι η Μεριέµ εργαζόταν µόνο πέντε ηµέρες την εβδοµάδα και όχι περισσότερο από 10 ώρες καθηµερινά.


Ο σύντροφός της, Τζαν Ατές, µίλησε πρώτη φορά σχετικά µε όσα ακούγονται για την αγαπηµένη του στην τουρκική εφηµερίδα "Χουριέτ". "Η Μεριέµ πέρασε πολύ δύσκολες στιγµές τον τελευταίο καιρό. Για τρεις µήνες συνέβησαν στη ζωή της πολύ άσχηµα γεγονότα, που δεν κατάφερε να τα ξεπεράσει. Η αλήθεια είναι ότι η Μεριέµ αντιµετωπίζει σοβαρά προβλήµατα υγείας…" ανέφερε ο σύντροφος της τηλεοπτικής Χουρέµ, σχολιάζοντας παράλληλα τα τελευταία δηµοσιεύµατα που παρουσίαζαν τη Μεριέµ να είναι δυσαρεστηµένη µε την αµοιβή της. "Πολλοί άνθρωποι είπαν ότι έχει αφήσει τη σειρά για τα χρήµατα. H Μεριέµ ποτέ δεν ήταν φιλοχρήµατη. ∆εν είναι τέτοιου είδους άτοµο. Το θέµα δεν είναι τα χρήµατα. Αυτή τη στιγµή η Μεριέµ βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση. Για όσους δεν το πιστεύουν, έχω και την έκθεση του γιατρού…"

Η νέα «χουρέµ» έχει ελληνική καταγωγή

Η 48χρονη Βαχιντέ Γκιόρντουµ γεννήθηκε στη Σµύρνη, στις 13 Ιουνίου 1965. Οι γονείς της είναι Έλληνες µετανάστες. Ο πατέρας της είναι οδηγός φορτηγού και η µητέρα της νοικοκυρά. Είναι παντρεµένη µε τον ηθοποιό Αλτάν Γκιόρντουµ, µε τον οποίο έχει µια κόρη, την Αλισέ. Το 2008 βραβεύτηκε ως «Ηθοποιός της χρονιάς» από την Ένωση ∆ηµοσιογράφων Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης της Τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα στο My tv logoπου κυκλοφορεί.

Χουρέμ 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR