counter

Πλήθος επωνύμων στο The Battle 5! Δείτε φωτογραφίες

Πλήθος επωνύμων στο The Battle 5! Δείτε φωτογραφίες
Πλήθος επωνύμων στο The Battle 5! Δείτε φωτογραφίες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πέμπτο ''THE BATTLE''. 

Το Κλειστό Γήπεδο Γλυφάδας ήταν κατάμεστο με όλους τους fans των μαχητικών αθλημάτων να παρακολουθούν με αγωνία και θαυμασμό τους αγώνες.

Celebrities από όλους τους χώρους της showbiz παρεβρέθηκαν και παρακολούθησαν από κοντά την αθλητική διοργάνωση, ανάμεσά τους: Ο anchorman του Alpha, Αντώνης Σρόιτερ, ο Νίκος Οικονόμου, ο Μάκης Πουνέντης, η Έλενα Παπαβασιλείου, ο Χρήστος Χολίδης, ο Κώστας Καραφώτης, η Σόφη Πασχάλη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο επιχειρηματίας κος .Γιώργος Βαρδινογιάννης που έκανε την απονομή στον αγώνα της Ελευθερίας Παλαιολόγου, η οποία δυστυχώς, έχασε.

Η Μαριάννα Καλλέργη ανέβηκε στο ρινγκ με πεντικιούρ την ελληνική σημαία και κέρδισε την αντίπαλό της στο Muai Thai, πανηγυρίζοντας ξέφρενα. 

Πεντικιούρ Καλλέργη

Για τους λάτρεις του είδους τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι σε απίστευτη φόρμα και μετά από έναν τρομερό αγώνα με τον William Diender, πήρε την νίκη στα σημεία με πλειοψηφική απόφαση (2-1). Επίσης ο Γιάννης Σοφοκλέους στην πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα μετά από 5 χρόνια, κέρδισε τον Δημήτρη Χιώτη σε ένα όμορφο ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. KO για Zurabe και Nourdine, νίκη για την Μαριάννα Καλλέργη και την Μαρία Σεμερτζόγλου σε Muai Thai και Πυγμαχία αντίστοιχα, ήττα για την Ελευθερία Παλαιολόγου που δηλώνει ότι συνεχίζει και δεν κρεμάει τα γάντια της.

Τέλος ο ''Rico'' Ξερικός (με το τεράστιο fan club του) κέρδισε τον Νεκτάριο Ουζούνη και ο Αλέξης Σύρος στην μεγάλη του επιστροφή στο ''THE BATTLE'' μετά από έναν χρόνο, κέρδισε τον Γιάννη Νταβέλα με εγκατάλειψη αντιπάλου στον δεύτερο γύρο.

Ο Διοργανωτής και παρουσιαστής του "The Battle" Στέφανος Κωνσταντινίδης δήλωσε: "Για άλλη μια φορά οι πρωταγωνιστές του ρινγκ του THE BATTLE απέδειξαν ότι είναι οι κορυφαίοι. Με τη βοήθεια του κόσμου φτάσαμε σε πέντε shows μέσα σε 18 μήνες, ανεβάζοντας κάθε φορά τον πήχη. Εικόνες από το γήπεδο της Γλυφάδας έφτασαν σε πολλά μέρη της Ευρώπης προβάλλοντας της ομορφιές της χώρας μας και την αγωνιστική ικανότητα των αθλητών μας. Το THE BATTLE είναι πλέον μεταξύ των αναγνωρισμένων διοργανώσεων της Ευρώπης και όλο και περισσότεροι ξένοι αθλητές αναγνωρισμένης αξίας επιθυμούν να έρθουν και να παίξουν στην Ελλάδα. Όσο για τους πολλούς fans του THE BATTLE δεσμεύομαι ότι το κλίμα και η ποιότητα αγώνων του THE BATTLE σύντομα δε θα ζηλεύει τίποτα από τα αντίστοιχα των διεθνή galas. Μετά από πέντε επιτυχημένες διοργανώσεις στην Αττική έχουμε βάλει στόχο να ταξιδέψουμε για πρώτη φορά εκτός λεκανοπεδίου μέσα στο καλοκαίρι".

Το επόμενο ''THE BATTLE'' θα διεξαχθεί μέσα στο Καλοκαίρι στην πόλη της Καβάλας.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR