counter

Η Madeleine Peyroux στο θέατρο Λυκαβηττού.

Η Madeleine Peyroux στο θέατρο Λυκαβηττού.
Η Madeleine Peyroux στο θέατρο Λυκαβηττού.

Η Madeleine Peyroux στο θέατρο Λυκαβηττού.
Μία από τις κορυφαίες σύγχρονες jazz φωνές, η Madeleine Peyroux, που σε όλες τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της στην Ελλάδα έχει εισπράξει αποθεωτική υποδοχή από κοινό και κριτικούς, επιστρέφει για μια συναυλία στο θέατρο του Λυκαβηττού, στην οποία ια μας παρουσιάσει το νέο της άλμπουμ «Blue Room» που μόλις κυκλοφόρησε αλλά και πολλά ακόμη αγαπημένα τραγούδια από όλη της την πορεία. 

 

Τη συναυλία ανοίγει η Έλλη Πασπαλά με τον David Lynch στο σαξόφωνο, τον Τάκη Φαραζή στο πιάνο, τον Πέτρο Βαρθακούρη στο όρθιο μπάσο και τον Δημήτρη Καπηλίδη στα τύμπανα, σε μια επιλογή από τραγούδια που αγαπάει από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο. 

 

Ιδιαίτερη στιγμή της συναυλίας, ένα ντουέτο της Madeleine Peyroux με την Έλλη Πασπαλά, το τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκι «All Alone Am I»..

 

 

Info: 15/07, 20.30: Έλλη Πασπαλά σε Jazz διαδρομές. 21.30: Madeleine Peyroux Blue Room World Tour. Τιμές εισιτηρίων: €35 (κανονικό), €25 (φοιτητικό). Πληροφορίες-προπώληση: Τηλ.: 210 6980044, Βιβλιοπωλεία Public & Παπασωτηρίου, www.viva.gr.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR