counter

Μαριάννα Γουλανδρή: Δείτε την επίδειξη μόδας της εγγονής της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και τους celebrities προσκεκλημένους

Μαριάννα Γουλανδρή: Δείτε την επίδειξη μόδας της εγγονής της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και τους celebrities προσκεκλημένους
Μαριάννα Γουλανδρή: Δείτε την επίδειξη μόδας της εγγονής της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και τους celebrities προσκεκλημένους

Την επίδειξη μόδας με μαγιό που υπογράφει η ίδια, παρουσίασε η κούκλα εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Γουλανδρή.

Η collection της "MARIANNA G Exclusive Swimwear 2013"¨, παρουσιάστηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στο Τατόϊ Club στη Βαρυμπόμπη και η Μαριάννα, αφιέρωσε την συλλογή, στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», στον οποίο πρόεδρος είναι η γιαγιά της αλλά και η ίδια έχει έντονη δράση. Συγκεκριμένα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του συλλόγου και ειδικότερα υπέρ της δημιουργίας της  Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Επιπλέον, το 10% της κάθε αγοράς του μαγιό που ονομάζεται «Ελπίδα» θα δοθεί στον ίδιο σκοπό.

Πηγές έμπνευσης της σχεδιάστριας, που παρότι μεγάλωσε στο Λονδίνο, ζει και εργάζεται μόνιμα πια στην Ελλάδα, είναι η ελληνική πολιτιστική κληρονομιά, η μυθολογία, η τέχνη και η αρχιτεκτονική της Αρχαίας Ελλάδας.

Guest star της εκδήλωσης ήταν η Δούκισα Νομικού και παρουσιάστρια η Βίκυ Καγιά. 

Η πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν ένα μικρό κοριτσάκι από τον ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», η Μαριλένα, πρόσφερε στη Μαριάννα Γουλανδρή μια ανθοδέσμη εκ μέρους των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ», κι εκείνη την πήρε στην αγκαλιά της για να την ευχαριστήσει.

Μέλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη ήταν στο πλευρό της. Ο παππούς της Βαρδής και η γιαγιά της Μαριάννα, οι γονείς της Γιώργος και Χριστιάννα Γουλανδρή, τα αδέλφια της Γιάννης και Μαριέττα καθώς και θείοι και τα ξαδέρφια της. Ο Νίκος Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Αλεξία Αντσακλή –Βαρδινογιάννη, η  Αριέττα Λιβανού-Βαρδινογιάννη, η Μελίσσα Βαρδινογιάννη και η Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν: Η παρουσιάστρια της κοινωνικής εκπομπής του ΑΝΤ1 "ΑΓΑΠΗ" και συγγραφέας, κυρία Μαρί Κυριακού και οι κυρίες: Ζέττα Αντσακλή, Άννα Νταλάρα, Μαρίνα Λιβανού-Μαρτίνου, Μαριέλα Τσαβλίρη-Λιβανού, Σήλια Κριθαριώτη, Όλγα Τρέμη, Φαίη Σκορδά, Χριστίνα Λαμπίρη, Μαριέττα Χρουσαλά, Σοφία Κούστα, Μπέσυ Λαιμού, Ειρήνη Αθανασιάδου, Μελίνα Δασκαλάκη, Σόφη Δασκαλάκη, Άννυ Πετράκη, Βέτα Τσουκαλά, Ελένη Σαμαρά-Κωνσταντακάτου, Ινώ Κωνσταντοπούλου, Καίτη Μεταξωτού, Έλλη Τζανετάτου, Χριστίνα Τσατσάκη, Βίκυ Φιλίππου, Δήμητρα Φιλίππου, Ζελιάνα Φράγκου, Καίτη Βούτσελα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR