counter

Zaz & Μαριέττα Φαφούτη στην πιο δροσερή συναυλία της χρονιάς!

Zaz & Μαριέττα Φαφούτη στην πιο δροσερή συναυλία της χρονιάς!
Zaz & Μαριέττα Φαφούτη στην πιο δροσερή συναυλία της χρονιάς!

Zaz & Μαριέττα Φαφούτη στην πιο δροσερή συναυλία της χρονιάς!

Ως βάση της η Zaz έχει την jazz μουσική, αλλά με ένα ύφος που συνδυάζει τσιγγάνικες επιρροές, αυθεντικό chanson και σύγχρονες pop αναφορές. Το μεγαλύτερο εφόδιό της, ωστόσο, είναι η χαρακτηριστική, προικισμένη φωνή της (δεν είναι λίγοι εκείνοι που τολμούν τη σύγκριση με την Edith Piaf), που δείχνει να είναι πλασμένη ακριβώς για να ζει τραγουδώντας. Μια φωνή που μετατρέπεται μέχρι και σε μουσικό όργανο (Je Veux) και η οποία δείχνει να μην μπορεί να εκφραστεί παρά μόνο τραγουδώντας δυνατά. 

 

Ο πρώτος δίσκος της Zaz έφθασε στο #1 των γαλλικών chart, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική αποδοχή ενός γνήσιου ταλέντου και δημιουργώντας ήδη μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια. Και η συνέχεια ήρθε. Με νέα τραγούδια αλλά και με την γνωστή αγάπη της να διασκευάζει γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια από το γαλλικό και όχι μόνο ρεπερτόριο, έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο Λυκαβηττού. 

 

Αυτή τη φορά όμως, μαζί της θα είναι και η Μαριέττα Φαφούτη, η οποία ύστερα από τις ξέφρενες Kookoobadi Nights, μαζί με την 8μελή μπάντα της, έρχονται να σκορπίσουν το φως με τη φρέσκια, καλοκαιρινή διάθεση η οποία παίρνει τον τίτλο της από το ομώνυμο single… Become the sun! Έχοντας στα χέρια της ένα album, το Homemade Joy, το οποίο βρέθηκε στην κορυφή των Ελληνικών Top 5 με τους καλύτερους δίσκους για το 2012, και ένα single, το Kookoobadi, το οποίο αναδείχθηκε τραγούδι της χρονιάς και κατέκλυσε όλα τα ραδιόφωνα, η Μαριέττα έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει το 3ο της album το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη του 2013. 

 

Info: 03/09 στο Θέατρο Λυκαβηττού. Στις 20.15: Marietta Fafouti and Band – Become the sun summer tour και στις 21.15: Zaz – Recto Verso World tour. Τιμές εισιτηρίων: 35€ (κανονικό), 35€ (φοιτητικό). Πληροφορίες-προπώληση: Τηλ.: 210 6980044, www.viva.gr, Βιβλιοπωλεία Public και Παπασωτηρίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR