counter

Τέλος στη συνεργασία της με τον Φοίβο έβαλε η Δέσποινα Βανδή;

Τέλος στη συνεργασία της με τον Φοίβο έβαλε η Δέσποινα Βανδή;
Τέλος στη συνεργασία της με τον Φοίβο έβαλε η Δέσποινα Βανδή;

Φοίβος Βανδή

Δημοσίευμα στο διαδίκτυo ανέφερε τη λήξη της επιτυχημένης συνεργασίας της τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή με τον μουσικοσυνθέτη, Φοίβο. Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται τα τελευταία 16 χρόνια και μαζί μας έχουν χαρίσει μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες. Μάλιστα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για αποχώρηση της τραγουδίστριας από την Spicy και συζητήσεις με την ΕΜΙ.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με υπεύθυνο της δισκογραφικής εταιρίας Spicy, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Φοίβος, ο οποίος διέψευσε το ρεπορτάζ για το τέλος της συνεργασίας τους.

Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία: "Δεν τίθεται θέμα λήξης της συνεργασίας του Φοίβου με την Δέσποινα Βανδή. Το δημοσίευμα δεν ισχύει. Η συνεργασία τους συνεχίζεται".

 

UPDATE 29 - 5- 2013 ώρα 11:15

Συγκεκριμένα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Δέσποινα Βανδή θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Φοίβο, αφού δεν φεύγει από την Spicy. Δηλαδή, παραμένει στην εταιρία η οποία ανήκει στον Φοίβο και εκείνος θα δίνει το Ο.Κ για τα CD και τα τραγούδια της, αλλά αποφάσισαν η Δέσποινα να δοκιμαστεί και με νέους συνθέτες. Ουσιαστικά δεν πρόκειται για "επαγγελματικό διαζύγιο" ολκής. Θα συνεργάζονται αλλά άλλοι συνθέτες, νέοι και αναγνωρισμένοι θα της δίνουν τραγούδια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR