counter

BATLLE 5: Η Μαριάννα Καλέργη ανεβαίνει ξανά στο ρινγκ!

BATLLE 5: Η Μαριάννα Καλέργη ανεβαίνει ξανά στο ρινγκ!
BATLLE 5: Η Μαριάννα Καλέργη ανεβαίνει ξανά στο ρινγκ!


Μπορεί ο αρραβώνας της Μαριάννας Καλέργη με τον χορευτή της στο Dancing on ice Αλεξέι, να έληξε άδοξα αλλά η Μαριάννα Καλέργη θέλει να ντυθεί νυφούλα και μάλιστα έκανε πρόβα, στη συνέντευξη τύπου του THE BATTLE 5.

Η Μαριάννα εμφανίστηκε απαστράπτουσα, με κότσο, λευκό δαντελωτό ολόσωμο φόρεμα και εμφάνιση που μπορεί να μην άρμοζε στην περίσταση αλλά κατάφερε με αυτό τον τρόπο να μιλάνε όλοι για το πόσο όμορφη και λαμπερή είναι.

Η Μαριάννα δεν ανήκει άλλωστε στην κατηγορία των αθλητριών που ξεχνούν τη θηλυκή τους πλευρά. Άλλωστε με αυτό το αγγελικό πρόσωπο και αυτή την sexy εμφάνιση, ποιος θα περίμενε ότι μπορεί να δίνει και μπουνιές που ζαλίζουν στο ρινγκ;

Κι όμως η πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Muay Thai μετά από ένα χρόνο απουσίας ετοιμάζεται να ξανά ανέβει στο ρινγκ, γι αυτό και παραβρέθηκε δίνοντας το στίγμα της, στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε για το μεγάλο event, που προσελκύει κάθε φορά λάτρεις του θεάματος, των πυγμαχικών τεχνών, VIP και πολλούς celebrities.

Mε πολλά stare down από τους Έλληνες μαχητές, αέρινες εμφανίσεις από τις κυρίες του show και videos των πρωταθλητών από το εξωτερικό ολοκληρώθηκε η επίσημη συνέντευξη Τύπου του THE BATTLE, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Γλυφάδας.

Πέρα από την Μαριάννα Καλλέργη, την Ελευθερία Παλαιολόγου και τις υπόλοιπες γυναίκες και οι άντρες της βραδιάς είχαν πολλά κέφια και έδειξαν ότι η μάχη έχει ήδη ξεκινήσει μια εβδομάδα πριν μπουν στο ρινγκ του THE BATTLE 5.

Ο Δημήτρης Χιώτης έβαλε γυαλιά ηλίου και κόλλησε το πρόσωπο του στο Λευτέρη Χαχαμίδη για πολύ ώρα, ο Παναγιώτης Στρουμπούλης έκανε τσιχλόφουσκες μπροστά στο πρόσωπο του Zuraby Zarnage, ο Γιάννης Νταβέλας φίλησε τη μύτη του αντιπάλου του Αλέξη Σύρου, ενώ οι δύο heavyweights Κώστας Αγγελής και Σταύρος Γρηγορακάκης δεν έλεγαν να ξεκολλήσουν τα βλέμματα τους για πολλά λεπτά!

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη συνέντευξη Τύπου από κοντά και όλα πλέον είναι έτοιμα για να δούμε επικές μάχες το ερχόμενο Σάββατο 1 Ιουνίου στο κλειστό της Γλυφάδας, πάντα με την υπογραφή του NO1 ελληνικού fight show και παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR