counter

Τόμας Πρωτόπαπας: Στην Αθήνα η επιμνημόσυνη δέηση, στο Λονδίνο η κηδεία

Τόμας Πρωτόπαπας: Στην Αθήνα η επιμνημόσυνη δέηση, στο Λονδίνο η κηδεία
Τόμας Πρωτόπαπας: Στην Αθήνα η επιμνημόσυνη δέηση, στο Λονδίνο η κηδεία

Τόμας Πρωτόπαπας
Από την Πέπη Τυλιγάδη

Ο Τόμας Πρωτόπαπας πάλεψε γενναία για 66 ολόκληρες μέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΚΑΤ, αλλά χτες το απόγευμα στις στις 7:48 μ.μ. άφησε την τελευταία του πνοή, μόλις στα 25 του χρόνια. Θρήνος και θλίψη για την οικογένειά του, δάκρυα ακόμα και από τους γιατρούς που ήταν στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα και ένα μεγάλο γιατί από τα χείλη όλων. Ο ξανθός άγγελος πάλεψε γενναία, αλλά το θαύμα που περίμεναμε όλοι δεν ήρθε.

Οι γιατροί από νωρίς χτες το πρωί είχαν ενημερώσει την οικογένεια ότι ο οργανισμός του ηθοποιού ήταν ιδιαίτερα εξασθενημένος μετά τις πολλαπλές λοιμώξεις, που εμφάνισε μέσα στο σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Τη Δευτέρα, τα πράγματα φάνηκε πως πηγαίνουν καλύτερα, όμως αυτό δεν κράτησε για πολύ και σύντομα η κατάσταση του Τόμας χειροτέρεψε.

Οι γονείς του είναι συντετριμένοι και στα πρώτα τους λόγια μετά τον θάνατο του γιου τους βρήκαν το κουράγιο να ευχαριστήσουν όσοι ήταν δίπλα τους στις δύσκολες ώρες που περνούσαν από το πρωί της 17ης Μαρτίου, όταν και συνέβη το δυστύχημα στη Αττική Οδό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νίκου Τσιλιμπουνιδάκη για το κεντρικό δελτίο του STAR
την Παρασκευή ή το Σάββατο θα γίνει επιμνημόσυνη δίεση στη μνήμη του Τόμας ώστε οι φίλοι του, όλοι όσοι τον έζησαν από κοντά, αλλά και οι συνάδελφοί του να τον αποχαιρετήσουν πριν το μεγάλο ταξίδι. Οι γονείς του αμέσως μετά θα πάρουν τη σορό του και θα ταξιδέψουν στην Αγγλία, όπου εκεί υπάρχει οικογενειακός τάφος της μητέρας του Άλισον. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου οι γονείς του ηθοποιού δεν θα μείνουν άλλο στην Ελλάδα, θα ακολουθήσουν τον Μάνο, τον αδελφό του Τόμας και θα μετακομίσουν μόνιμα στην Αγγλία.

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR