Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία
Email
Password
 
Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε Login χρησιμοποιώντας το Facebook
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.
 
 
Αλμυρό κέικ

Υπέροχο κέικ με κασέρι και ζαμπόν

Αν είστε λάτρεις των κέικ, σας προτείνουμε να απολαύσετε και τη συγκεκριμένη αλμυρή εκδοχή του…


Τετ 22 Μαΐου 2013 13:00
 
ΥΛΙΚΑ

Για 10 μερίδες:

  • 4 αυγά
  • ½ κεσεδάκι μαργαρίνη
  • 6 φέτες ζαμπόν κομμένο σε κύβους
  • 2 ½ φλ. τσαγ. κασέρι τριμμένο
  • 1 ½ φλ. τσαγ. αλεύρι μαλακό (για όλες τις χρήσεις)
  • 2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ.γλ. αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Χτυπάμε τα αυγά στο μίξερ για 3΄-4΄ και ύστερα προσθέτουμε τη μαργαρίνη και το κασέρι. Δουλεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 2΄. 

 

Ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το αλατοπίπερο. Τέλος, με ένα κουτάλι ανακατεύουμε στο μείγμα το ψιλοκομμένο ζαμπόν. 

 

Αλείφουμε με μαργαρίνη και αλευρώνουμε καλά μια μακρόστενη φόρμα για κέικ. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε στους 175°C σε αέρα στη μεσαία σχάρα για περίπου 1 ώρα, έως ότου μπήγοντας τη μύτη του μαχαιριού αυτή να βγαίνει στεγνή (δείγμα ότι το κέικ ψήθηκε καλά).

 

 

Πηγή: www.argiro.gr

 

 

 
 
 
 
12345   8910 
 
Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 11:00

ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ

Πρωτότυπη τονοσαλάτα με αβοκάντο και τσιζκέικ με φράουλες από την Αργυρώ!

Δείτε το VIDEO


 
 
Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 10:00

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΛΕΡΤΑ

Η απόλυτη καλοκαιρινή τούρτα με μους φράουλα από τον Διονύση Αλέρτα!

Δείτε το VIDEO


 
 
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 14:30

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΛΕΡΤΑ

Σοκολατένιος πειρασμός με καραμελωμένες φράουλες από τον Διονύση Αλέρτα

Δείτε την συνταγή και την εκτέλεση


 
 
Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 13:00

ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΡΩΙΝΟ

Λαχταριστή βελούδινη κρέμα καραμελέ!

Δείτε το VIDEO


 
 
Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 12:00

ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ

Καρμπονάρα φούρνου με μανιτάρια και κοτόπουλο από την Αργυρώ

Δείτε το VIDEO 


 
 
12345   8910