counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Oι παίκτες του Ολυμπιακού γιόρτασαν την Κυριακή 19/05 τον τρίτο και δεύτερο κατα σειρά τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης και σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Πειραιά μαζί με το τρόπαιο βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου "Αστέρια" στη Γλυφάδα! Οι παίκτες με τις συντρόφους τους διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ την φιέστα ξεκίνησε ο Νότης Σφακιανάκης, που σήκωσε και εκείνος την κούπα επί πίστας!

Η Ράνια Θρασκιά και ο σύζυγός της Ανδρέας Φωτόπουλος βάφτισαν τον γιο τους σε εκκλησία στον Αγ. Θώμα στο Μαρούσι. Καλεσμένοι αρκετοί φίλοι του ζευγαριού, διάσημοι και μη!

Στην εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καταστήματος υποδημάτων της Κηφισιάς εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Βίκυ Καγιά, τη Σόφη Πασχάλη και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Την Κυριακή 19/05 έγινε η πρεμιέρα της μουσικοχορευτική κωμωδία "Να Μ’ Αγαπάς Τα Σάββατα" στο club "Apartment". Οι δύο πρωταγωνιστές της παράστασης Μίνα Ορφανού και ο Γιάννης Μωραΐτης υποδέχτηκαν τους φίλους τους.

Από τα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής, Posidonio φέτος έχουν περάσει σχεδόν όλοι οι εγχώριοι celebrities για να απολαύσουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Ελένη Χατζiδου και τον Ιωακείμ Φωκά.
Αυτή τη φορά, σειρά είχαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Έλενα Παπαβασιλείου και η Μαρία Λουίζα Βούρου.

Οι εμφανίσεις της Βίκυς Καρατζόγλου και της Αντιγόνης Ψυχράμη στο "Σταυτό του Νότου" ξεκίνησαν. Τα δύο κορίτσια παρουσιάζουν ένα τρίωρο πρόγραμμα με τραγούδια της δεκαετίας του '90 που αγαπήθηκαν πολύ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR