counter

Πώς η Χουρέμ παγίδεψε τον Σουλτάνο! Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις του Σουλεϊμάν

Πώς η Χουρέμ παγίδεψε τον Σουλτάνο! Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις του Σουλεϊμάν
Πώς η Χουρέμ παγίδεψε τον Σουλτάνο! Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις του Σουλεϊμάν

Και αυτή την εβδομάδα οι εξελίξεις στο παλάτι είναι πραγματικά καταιγιστικές και το MY tv logo έχει όλες τις πληροφορίες...

Προχωρώντας ολοταχώς προς το τέλος του 3ου κύκλου της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς "Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής", η Χουρέμ μετά την εξορία επιστρέφει στο παλάτι πιο δυνατή από ποτέ. Είναι αποφασισμένη να θυσιάσει τα πάντα για να κατατροπώσει τους αντιπάλους της. Μαζί με τους συμμάχους της καταστρώνουν ύπουλα σχέδια πίσω από την πλάτη του Σουλεϊμάν. Άλλωστε, η αγάπη της Χουρέμ για τον μεγαλειότατο έχει και τη σκοτεινή πλευρά της!

Η Χουρέμ έχει αποφασίσει να παντρέψει τη Μιχριμάχ με τον Ρουστέμ. Κανένας δεν βλέπει με καλό μάτι αυτόν τον γάμο, πόσο μάλλον η ίδια η Μιχριμάχ, που η καρδιά της ανήκει στον Μπαλί Μπέη. Για τη Σουλτάνα όμως αυτός ο γάμος είναι το στοίχημα της ζωής της. Μόνο έτσι θα καταφέρει να μπει δικός της άνθρωπος στη Σύνοδο, η οποία θα δρομολογήσει αμέσως μετά την "εκθρόνιση" του πρίγκιπα Μουσταφά. Η Χουρέμ συναντάει τον Σουλτάνο, ο οποίος, παρότι βλέπει με θετικό μάτι τον γάμο της κόρης του με τον Ρουστέμ, δεν παραβλέπει το γεγονός ότι η Μιχριμάχ είναι αντίθετη. Παράλληλα, ξεκαθαρίζει στη Χουρέμ πως αν η κόρη τους δεν συναινέσει να παντρευτεί τον Ρουστέμ, ο γάμος αυτός δεν θα γίνει... Η Χουρέμ απογοητευμένη επισκέπτεται τη Μιχριμάχ.

Στο μεταξύ, ο Σουμπούλ ενημερώνει τη Χουρέμ ότι ο Μουσταφά όχι μόνο άνοιξε το ναυπηγείο, αλλά βγήκε με καράβι στη θάλασσα χωρίς να πάρει την άδεια του Σουλτάνου. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η κίνηση αυτή εξόργισε τον Σουλτάνο. Αμέσως μετά η Χουρέμ επισκέπτεται τον Σουλεϊμάν και του λέει ψέματα πως η Μιχριμάχ δέχεται να παντρευτεί τον Ρουστέμ, εξηγώντας ότι η κόρη της δήθεν ξαφνιάστηκε γι' αυτό και αρχικά αρνήθηκε την πρόταση γάμου. Όταν σπεύδει να του αναφέρει σχετικά με τον Μουσταφά, ο Σουλτάνος δυσανασχετεί. Η Χουρέμ όμως αρχίζει να επαινεί τον Μουσταφά, τονίζοντάς του πόσο πολύ οι κουρσάροι και οι Γενίτσαροι τον αγαπούν και τον υποστηρίζουν, σε όποια απόφαση κι αν πάρει. Ο Σουλεϊμάν τη διακόπτει εκνευρισμένος, υποστηρίζοντας ότι όσο είναι ζωντανός δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να συμπεριφερθεί με θράσος απέναντί του.

Τις επόμενες μέρες η Χουρέμ καταστρώνει νέο σχέδιο για να πείσει τη Μιχριμάχ να παντρευτεί τον Ρουστέμ. Την ίδια στιγμή, η Μιχριμάχ που βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο ακούει την κρυφή συνομιλία της μητέρας της με τον Μπαλί Μπέη. Το σχέδιο της Χουρέμ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Η Μιχριμάχ δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Τη στιγμή που η Χουρέμ και ο Σουλτάνος συζητούν, μπαίνει στο δωμάτιο η Μιχριμάχ και απογοητευμένη τους ανακοινώνει ότι δεν έχει καμία αντίρρηση να παντρευτεί τον Ρουστέμ. 

Διαβάστε περισσότερα στο MY tv logo που κυκλοφορεί.

Μy tv 1505 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR