counter

Η Kωνταντίνα Σπυροπούλου λατρεύει το στυλ της Ελένης Μενεγάκη και το ακολουθεί ακόμη και στην παραλία!

Μας απασχολεί όλη την τηλεοπτική σεζόν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και δεν θα μπορούσαν να μας είναι αδιάφορα τα πρώτα της μπάνια. Για πολλούς λόγους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απέδρασε εκτός Αθηνών για τις γιορτές του Πάσχα και φρόντισε να μας ενημερώσει για τις δραστηριότητές της μέσω φωτογραφιών που δημοσίευε στο Instagram.

Βέβαια... συχνά νομίζαμε πως μπερδέψαμε το account της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με αυτό της Ελένης Μενεγάκη. Ήταν να μην γίνει η πρώτη σύγκριση της ανερχόμενης με την έμπειρη και να μην της προσδώσουν τον χαρακτηρισμό "νέα Μενεγάκη".

Η όμορφη Κωνσταντίνα πήγε για μπάνιο και οι πόζες της μας θύμισαν σε όλα την Ελένη. Πόζες, καπέλα, το στυλ των φωτογραφιών ακόμα και στο... κατοικίδιο μοιάζουν. Αφού μαζί της είχε πάντα τον σκύλο της. Ακριβώς όπως κάνει η Ελένη Μενεγάκη με τον δικό της, Βίκτωρα.

Οι δυο τους άλλωστε γνωρίζονται καλά! Η Κωνσταντίνα ξεκίνησε από την εκπομπή της Ελένης, μαζί έβγαιναν τα βράδια στα θέατρα, μαζί έκαναν πρωτοχρονιά και η Ελένη είναι αυτή που την έχει στηρίξει από την εκπομπή της για τις κριτικές που δέχεται, την έχει συμβουλεύσει και την έχει φιλοξενήσει ως κεντρική καλεσμένη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR