counter

Συγκίνηση στην τιμητική εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη

Συγκίνηση στην τιμητική εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη
Συγκίνηση στην τιμητική εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη

Νίκος Γκάλης

Με την ιαχή «έρχεται», το «είσαι θεός μοναδικός», το «τι την έκανε την μπάλα ο θεός» και το όνομά του να ακούγεται ρυθμικά, εισήλθε το βράδυ της Τρίτης στο παρκέ του κατάμεστου Αλεξανδρείου, για την εκδήλωση προς τιμήν του, ο Νίκος Γκάλης.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ «απάντησε» με χαμόγελα, φιλιά προς όλους, με μικρή επίδειξη με τη μπάλα στα χέρια και λέγοντας: «Σας αγαπάω πολύ. Εδώ είναι το σπίτι μου και αυτή (σ.σ. δείχνοντας τον κόσμο) η οικογένειά μου. Είμαι πολύ συγκινημένος. Νιώθω για πρώτη φορά έτσι μετά τη γέννηση της κόρης μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή από το να τον τιμά η αγαπημένη του ομάδα. Δεν μπορεί να διακριθεί κανείς μόνος του, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες, τους προπονητές μου, τους διοικούντες, τον κόσμο».

Ο Νίκος Γκάλης, που γνώρισε την αποθέωση στο Αλεξάνδρειο από φίλους, συμπαίκτες, προπονητές και τον κόσμο, έκανε το τζάμπολ του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Αρη και τη Λιμόζ και πήρε θέση στα επίσημα δίπλα στην κόρη του, Στέλλα και τη σύζυγό του Ελένη.
Κατά την διάρκεια της τιμητικής εκδήλωσης, ο Γιάννης Ιωαννίδης ανακοίνωσε τη μετονομασία του Αλεξανδρείου σε «Nick Galis Hall», ενώ η φανέλα με το νούμερο του Νίκου Γκάλη, το Νο6, θα κοσμεί από σήμερα την οροφή του κλειστού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR