counter

Χώρισε η Μαρία Λουίζα Βούρου με τον πολίστα Βασίλη Εμμανουηλίδη!

Χώρισε η Μαρία Λουίζα Βούρου με τον πολίστα Βασίλη Εμμανουηλίδη!
Χώρισε η Μαρία Λουίζα Βούρου με τον πολίστα Βασίλη Εμμανουηλίδη!

Μαρία Λουίζα Βούρου Βασίλης Εμμανουηλίδης

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Χώρισε η Μαρία Λουίζα Βούρου από τον Βασίλη Εμμανουηλίδη, μετά από τρία χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι που μάλιστα τον τελευταίο καιρό συζούσε, αποφάσισε να δώσει τέλος στο δεσμό του και να ακολουθήσει ο καθένας το δρόμο του.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο Βασίλης Εμμανουηλίδης γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2010, Μεγάλο Σάββατο στην παραλία, μέσω κοινών γνωστών και πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε μεταξύ τους ερωτική σχέση. Οι δυο τους περνούσαν τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί και όλοι έκαναν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό κι αγαπημένο ζευγάρι. Όπως είναι φυσικό, η σχέση τους κάποια στιγμή πέρασε μία μικρή κρίση, αλλά με καλή θέληση κι απ' τους δύο, ξεπεράστηκαν τα όποια προβλήματα. Μάλιστα και οι δύο είχαν γνωρίσει τους γονείς ο ένας του άλλου και συχνά επισκέπτονταν τα πατρικά τους σπίτια μαζί και γευμάτιζαν με στενούς φίλους και συγγενείς.

Μαρία Λουίζα Βούρου Βασίλης Εμμανουηλίδης

Άριστες σχέσεις διατηρούσε ο Βασίλης με τον Γιάννη Βούρο, με τον ηθοποιό, να τρέφει μεγάλη συμπάθεια στον σύντροφο της κόρης του και να δίνει την συγκατάθεσή του για τον δεσμό τους. Τον Νοέμβριο του 2012, ο Βασίλης πρότεινε στην Μαρία Λουίζα να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη για να περάσει η σχέση τους σε άλλο επίπεδο. Μέχρι τότε, το μοντέλο και παρουσιάστρια έμενε στην Νέα Σμύρνη, ενώ ο επιχειρηματίας και πολίστας στον Πειραιά με τον δίδυμο αδελφό του, Γιάννη. Η Μαρία Λουίζα ενθουσιάστηκε με την πρόταση κι άρχισαν να ψάχνουν το ιδανικό σπίτι για να στεγάσουν τον έρωτά τους. Τελικά με την νέα χρονιά, μετακόμισαν στην Δροσιά Αττικής και όπως όλα έδειχναν, δεν θα αργούσε να έρθει η επισημοποίηση της σχέσης τους.

Τατουάζ Μαρία Λουίζα Βούρου

Μάλιστα το μοντέλο και παρουσιάστρια είχε κάνει τατουάζ το αρχικό του όνομα στον δείκτη του δεξιού της χεριού, θέλοντας να εκφράσει την αγάπη στο σύντροφό της και να δείξει πως ήταν ο άντρας της ζωής της.

Δυστυχώς η ζωή είχε άλλα σχέδια για το ζευγάρι, αφού οι πρώτες διαφωνίες μετά την συγκατοίκηση δεν άργησαν να έρθουν και οι δυο τους αποφάσισαν πριν από περίπου δύο εβδομάδες να χωρίσουν. Αν ο χωρισμός τους είναι οριστικός ή απλά ένα μικρό διάλειμμα στη σχέση τους για να δουν πόσο αντέχουν ο ένας μακριά από τον άλλο, θα φανεί με τον καιρό. Το σίγουρο είναι πως κανείς από τους δύο δεν έχει προχωρήσει στη ζωή του με κάποιον άλλο σύντροφο, καθώς επρόκειτο για μια πολύ ουσιαστική σχέση ζωής.

Μαρία Λουίζα Βούρου Βασίλης Εμμανουηλίδης

Το ζευγάρι είχε ταξιδέψει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στη Μύκονο, φιλοξενούμενοι στενών τους φίλων και υπολόγιζε να περάσει το Πάσχα στην Πάρο, το νησί που κατάγεται ο Βασίλης. Τελικά, η Μαρία Λουίζα Βούρου θα περάσει τις μέρες του Πάσχα στην Άνδρο με την οικογένεια και πολύ στενούς της φίλους, ενώ ο Βασίλης θα ταξιδέψει στην Πάρο, με τον αδερφό του Γιάννη και την σύντροφό του, Βάσω Κολλιδά. Ίσως το μικρό διάστημα που θα βρεθούν και οι δύο εκτός Αθηνών να τους κάνει να σκεφτούν πιο καθαρά και να αποφασίσουν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στην σχέση τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR