counter

Η Όλγα Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου πήγαν την μικρή Αλεξάνδρα σε παιδική παράσταση!

Η Όλγα Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου πήγαν την μικρή Αλεξάνδρα σε παιδική παράσταση!
Η Όλγα Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου πήγαν την μικρή Αλεξάνδρα σε παιδική παράσταση!

Όλγα Λαφαζάνη και Νίκος Οικονόμου: Είναι ένα από τα πολύ όμορφα ζευγάρια της σόουμπιζ και πολύ ευτυχισμένο.

Η μικρή τους κόρη Αλεξάνδρα Μαρία, που πριν λίγες ημέρες έγινε 2 ετών και το ζευγάρι έκανε ένα party στο σπίτι του για να το γιορτάσει, έχει αλλάξει τη ζωή τους, αφού 24 ώρες το 24ωρο αποζητά την προσοχή τους.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής φροντίζουν να την "κακομαθαίνουν" , τόσο... όσο, όπως κάνουν άλλωστε όλοι οι γονείς.

Η Όλγα είναι μαζί με την μικρή συνέχεια και οι δυο τους συχνά απολαμβάνουν τις βόλτες τους σε εμπορικά κέντρα και παιδικές χαρές των βορείων προαστίων, όπου και μένουν.

Πιο πολύ από όλους βέβαια την κακομαθαίνει η νονά της Σταματίνα Τσιμτσιλή που σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο και εκείνη το κοριτσάκι της, την Νάγια.

Την Κυριακή 28 Απριλίου το πρωί, η όμορφη οικογένεια βρέθηκε στο Xanazzo Kids Club, παρέα με τους καλούς τους φίλους Μαίρη Παλιαλέξη, Διευθύντρια του FTHIS.GR, τον σύζυγό της Ηλία Παπανικολάου Αρχισυντάκτη του Δελτίου Ειδήσεων του STAR και τα δίδυμα παιδιά τους.

Η μικρή Αλεξάνδρα έπαιζε και αγκαλιαζόταν με τους μικρούς της φίλους Ίριδα και Νικόλαο και μαζί με τα υπόλοιπα παιδάκια δεν σταμάτησε να χορεύει υπό τους ήχους του Φαταούλα, της Κατσίκας, της Καμήλας, του Σκατζόχοιρου, του Αστακού και με πολλά ακόμη παιδικά τραγουδάκια. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR