counter

Το νέο RoC Anti-Cellulite Micro-Actif είναι εδώ!

Το νέο RoC Anti-Cellulite Micro-Actif είναι εδώ!
Το νέο RoC Anti-Cellulite Micro-Actif είναι εδώ!

Το νέο RoC Anti-Cellulite Micro-Actif είναι εδώ!

Η σύγχρονη γυναίκα τρέχει από συνάντηση σε συνάντηση, συναντά τις φίλες της για δείπνο στην πόλη, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνει την οικογένειά της και τους φίλους της. Με μια ζωή ολοένα και πιο πολυάσχολη, πρέπει να επιλέξει γρήγορα, ένα σάντουιτς στο γραφείο ή ευφάνταστες γαστρονομικές συνταγές σε κάποιο τραπέζι με την παρέα της…  

 

Ακόμα και με αυτούς τους ρυθμούς, όμως, δεν υπάρχει περίπτωση να απαρνηθεί τη θηλυκότητά της! Γιατί; Επειδή το να φορέσει το αγαπημένο της τζιν, το θηλυκό μαύρο φόρεμα και να νιώθει πάντα τόσο καλά με το σώμα της, είναι απαραίτητο για εκείνη! Τι γίνεται, όμως όταν η επίμονη κυτταρίτιδα κάνει την εμφάνισή της και δεν λέει να φύγει με τίποτα – γιατί, ανεξάρτητα με την ηλικία και το νούμερο τζιν που φοράει, καμιά γυναίκα είναι άτρωτη μπροστά στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος! Σε αυτή την περίπτωση, η RoC, έχει να σας προτείνει μια πολύ καλή λύση… 

 

 

RoC Anti-Cellulite Micro-Actif:

Η λύση στο τοπικό πάχος & την επίμονη κυτταρίτιδα!

 

Η νέα φροντίδα κατά της κυτταρίτιδας βασίζεται στη μικρο-διάχυση ενός λιπολυτικού ενεργού συστατικού για να μειώσει σταδιακά την όψη φλοιού πορτοκαλιού και το τοπικό πάχος.

Ενισχυμένο με ένα συνδυασμό ενεργών συστατικών που μειώνουν το λίπος, στοχεύει στο συσσωρευμένο λίπος και επιτυγχάνει τη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού προοδευτικά κάθε μέρα. Δρα στην επίμονη κυτταρίτιδα του υποδόριου λιπώδους ιστού με αποτέλεσμα να μειώνεται έως και 65% σε 4 βδομάδες ενώ επιτυγχάνει μείωση έως 2,9 εκ. του τοπικού πάχους.

 

 Η καινοτομία ξεκινά από την συσκευασία 

Πάντα μοντέρνο, το νέο Anti-Cellulite Micro-Actif γίνεται ο ιδανικός σύμμαχος για όλες τις σιλουέτες! Το Packaging, ελκυστικό και κομψό σε μωβ απαλά χρώματα «στοχεύει» στην κατάκτηση της απόλυτης θηλυκότητας. Σε σωληνάριο με περιστρεφόμενη μύτη έχει ως αποτέλεσμα να διατηρεί τα δραστικά συστατικά και να περιορίζει την ποσότητα στην ελάχιστη και ισόποση δόση για κάθε σημείο, κάνοντας την εφαρμογή ακόμα πιο εύκολη. Ποιο είναι, όμως, το μυστικό αυτής της ειδικής θεραπείας; Το μυστικό βρίσκεται σε έναν συνδυασμό από μοναδικά ενεργά συστατικά.

 

  • THPE: Συσφίγγει τους ιστούς και λειαίνει την επιδερμίδα. Η δράση του THPE είναι άμεση και διαρκεί στοχεύοντας στην επαναφορά του όγκου των κερατινοκυττάρων με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να δείχνει πιο σφριγηλή.   

 

  • Carnitine: «Συντηρεί» το αποτέλεσμα της λιπόλυσης. Απομακρύνει τα λιπαρά οξέα (προϊόντα της λιπόλυσης) από τα κυτταρόπλασμα στα μιτοχόνδρια (ενεργειακές αποθήκες, οξειδωτικός μηχανισμός) και προλαμβάνει τη δημιουργία τριγλυκεριδίων από τα λιπαρά οξέα που έχουν παραχθεί κατά τη λιπόλυση στους ιστούς λίπους.  

 

  • Ρουσκογενίνη: Συμβάλλει στην αντι-οιδηματική δράση και απο-συμφορητική δράση.

 

  • Glycerin & Urea derivate: Συμβάλλουν  στην απαλότητα και ενυδάτωση της επιδερμίδας. 

  

 

Αποτελέσματα ορατά από την 1η κιόλας μέρα!  

Έως -65% μείωση της επίμονης κυτταρίτιδας και μείωση έως - 2,9 εκ. του τοπικού πάχους! Η αποτελεσματικότητα του νέου Anti-Cellulite Micro-Actif είναι κλινικά αποδεδειγμένη: 

 

1η μέρα: η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή και λεία από την 1η κιόλας εφαρμογή

14η μέρα: η βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας είναι ορατή

28η μέρα: η επίμονη κυτταρίτιδα μειώνεται (μέχρι και -65%)* και το τοπικό πάχος περιορίζεται (μέχρι και -2,9 εκ)*        

  

Κάπως έτσι, μέρα με τη μέρα η σιλουέτα παίρνει νέα μορφή… Η μέση λεπταίνει, οι γοφοί λειαίνονται και οι γλουτοί γίνονται πιο σφιχτοί και όλα αυτά χάρη σε αυτό το φρέσκο τζελ-κρέμα το οποίο καλύπτει την επιδερμίδα με ένα μεταξένιο πέπλο που διεισδύει αμέσως, δίχως να κολλάει! Πάντα εξίσου δροσερό, το λεπτό του άρωμα με τις βελούδινες πουδρέ νότες αγκαλιάζει το δέρμα με ευεξία και –εκτός από τη σιλουέτα σας– φτιάχνει αμέσως και τη διάθεσή σας!

Το νέο RoC Anti-Cellulite Micro-Actif είναι εδώ!*Κλινική αξιολόγηση σε 47 γυναίκες με χρήση 2 φορές την ημέρα, μέσο αποτέλεσμα στο 33% των γυναικών.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR