Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία
Email
Password
 
Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε Login χρησιμοποιώντας το Facebook
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.
 
 
New Entry!

Αυτά, είναι τα νέα παγωτά SCANDAL από τον Στέλιο Παρλιάρο!

Τώρα, η απόλαυση στο παγωτό έχει υπογραφή…


Πεμ 25 Απριλίου 2013 13:30
 

Δύο ιστορίες μοναδικής απόλαυσης παγωτού δημιούργησε το SCANDAL  με την υπογραφή του μοναδικού δημιουργού Στέλιου Παρλιάρου: Το SCANDAL «The Gianduia Story», για τους λάτρεις της σοκολάτας και το SCANDAL «The Parfait Story», για τους οπαδούς του παρφαί κρέμα! Τα δύο νέα παγωτά SCANDAL ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα των πρώτων υλών, τα μεγάλα τραγανά κομμάτια ξηρών καρπών, τη βελούδινη υφή και τον πληθωρικό gourmet χαρακτήρα τους, αντάξια της υπογραφής του Στέλιου Παρλιάρου.  

 

  • Στο SCANDAL «The Gianduia Story», η gianduia, πολυσυζητημένη και αγαπημένη σοκολάτα των σεφ όλου του κόσμου, που κλείνει μέσα της την αυθεντικότητα και τα αρώματα της πραλίνας φουντουκιού, υπόσχεται μια συγκλονιστική εμπειρία παγωτού! Καραμελωμένα φουντούκια εξαιρετικής ποιότητας σε μεγάλα κομμάτια συνδυάζονται υπέροχα με πλούσιο σιρόπι gianduia ανταμείβοντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. 

 

  • Το SCANDAL «The Parfait Story», σε κατακτά με την αφράτη πλούσια κρέμα του, το αυθεντικό βύσσινο γλυκό και τους τραγανούς ξηρούς καρπούς. Η εναλλαγή της κρεμώδους υφής με τραγανούς ξηρούς καρπούς απογειώνει την απόλαυση. Μία απόλαυση για αυτούς που αναγνωρίζουν και επιζητούν το αυθεντικό παρφέ παγωτό. 

  

 

Τα νέα παγωτά SCANDAL από τον Στέλιο Παρλιάρο τα βρίσκετε στα ψυγεία της ΕΒΓΑ σε περίπτερα και σε Super Market. Τι λέει, όμως, ο αγαπημένος μας σεφ για τις δύο αυτές ολοκαίνουργιες γλυκές δημιουργίες;  

 

 

Για το SCANDAL «The Parfait Story»… 

 

«To πρώτο παγωτό parfait φτιάχτηκε στη Γαλλία, το 1894», επισημαίνει ο Στέλιος Παρλιάρος και συνεχίζει λέγοντας «…το νέο SCANDAL “The Parfait Story” πιστεύω ότι δικαιώνει την έννοια της γαλλικής λέξης “parfait” που σημαίνει τέλειο». Πώς δόθηκε, όμως, η συγκεκριμένη ονομασία στο παγωτό; «Η ονομασία αυτή δόθηκε από τους Γάλλους, γιατί στην παρασκευή του παγωτού parfait, όλο το μυστικό βρίσκεται στην ισορροπία των υλικών και στην προσεκτική τους ανάμειξη, ώστε να απολαμβάνουμε ένα πληθωρικό παγωτό με κρεμώδη υφή. Ακόμη θυμάμαι τη γεύση από το parfait παγωτό των παιδικών μου χρόνων στην Κωνσταντινούπολη…».  

 

Τι είναι αυτό που κάνει το SCANDAL «The Parfait Story» τόσο μοναδικά απολαυστικό; «Για την Παρασκευή του συγκεκριμένου παγωτού, επιλέχθηκαν οι καλύτερες πρώτες ύλες. Κρέμα γάλακτος, εξαιρετικοί ξηροί καρποί, και φυσικά, το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της συνταγής το βύσσινο γλυκό, που με την αυθεντικότητά του “ξυπνάει” την απόλαυση του parfait σε κάθε κουταλιά!».

   

 

 

Για το SCANDAL «The Gianduia Story»… 

 

«Η Gianduia είναι μια σοκολάτα γεμάτη ιστορία και συγκίνηση  για εμάς τους σεφ. Εφευρέθηκε το 1852 στο Τορίνο και πήρε το όνομά της από τον Gianduia, επίσημο καρνάβαλο της περιοχής του Πιεμόντε στη Βόρεια Ιταλία. Πρόκειται για μια αφράτη σοκολάτα γάλακτος που περιέχει πάστα φουντουκιού. Όταν έφτιαξα για πρώτη φορά παγωτό με σοκολάτα Gianduia, κατάλαβα πόση μαγεία κλείνει μέσα του ένα φουντούκι…».  

 

Άραγε αυτή η μαγεία ήταν που τον οδήγησε στη δημιουργία του νέου SCANDAL «The Gianduia Story»; «Η πρόκληση να δημιουργήσουμε με την ΕΒΓΑ το νέο SCANDAL “The Gianduia Story” ήταν μεγάλη», μας εξηγεί «Ένα παγωτό με σπάνιο χαρακτήρα και πληθωρικότητα, με μεγάλα κομμάτια από τραγανά καραμελωμένα φουντούκια, αφιερωμένο στους λάτρεις της σοκολάτας!».

SCANDAL από τον Στέλιο Παρλιάρο

 

 
 
 
 
COMMENTS
1 σχόλια
σελίδες: 1
Nickolas Harrison
25/04/2013 17:41 από Nickolas Harrison
New Entry!: Αυτά, είναι τα νέα παγωτά "SCANDAL" από τον Στέλιο Παρλιάρο! | FOOD | FTHIS.gr http://t.co/ewTWJ3mjT5
 

Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έλεγχο από τον συντάκτη του κειμένου. Μπορείτε να στείλετε κείμενο μέχρι 600 χαρακτήρες. Προκειμένου να σχολιάσετε, θα πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης.
Εχετε πληκτρολογήσει 0 χαρακτήρες, σας μένουν 600
 
Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 15:30

ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ

Παραδοσιακή μικρασιατική κρεατόπιτα από την Αργυρώ

Μια πεντανόστιμη συνταγή 


 
 
Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 10:45

ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ

Μεξικάνικοι λουκουμάδες γεμιστοί με σοκολάτα από την Αργυρώ

Μια πεντανόστιμη συνταγή! 


 
 
Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 08:45

ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ

Φαρφάλε με κοτόπουλο, μανιτάρια & Pesto Rosso από την Αργυρώ

Μια πεντανόστιμη συνταγή!


 
 
Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 07:45

ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ

Πίτσα με σάλτσα verde, ντοματίνια, μυρωδικά & φέτα από την Αργυρώ

Μια πεντανόστιμη συνταγή


 
 
Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014 08:15

ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ

Κότα μιλανέζα με κρέμα κοτόπουλου

Μια πεντανόστιμη συνταγή