counter

Βανδή - Μελέτη - Φουρέιρα - Demy - Σπυροπούλου - Καμπούρη: Φωτογραφήθηκαν με τους φίλους τους!

Βανδή - Μελέτη - Φουρέιρα - Demy - Σπυροπούλου - Καμπούρη: Φωτογραφήθηκαν με τους φίλους τους!
Βανδή - Μελέτη - Φουρέιρα - Demy - Σπυροπούλου - Καμπούρη: Φωτογραφήθηκαν με τους φίλους τους!

Instagram, facebook, twitter! Μέσα, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι celebrities κοινοποιούν στον κόσμο και στους θαυμαστές τους που τους ακολουθούν, προσωπικές τους στιγμές.

Κάποιοι από αυτούς γιατί πραγματικά υπάρχει λόγος και όντως το κοινό ενδιαφέρεται να δει και να μάθει τί κάνουν στον προσωπικό τους χρόνο και κάποιοι από αυτούς, από την ανάγκη να υπάρχουν... ακόμη και όταν δεν έχουν λόγο πια... να υπάρχουν στα Μέσα.

Εμείς συλλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τί έκαναν τα τελευταία 24ωρα οι εγχώριοι celebrities, οι οποίοι δημοσίευσαν γλυκές, προσωπικές στιγμές τους στο twitter και στο instagram.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφήθηκε σε βόλτα της στη Γλυφάδα με ένα γλυκύτατο σκυλάκι και το βράδυ έπεσε για ύπνο με τον μεγάλο της έρωτα. Την μεγάλη της αγάπη, όπως έχει πει για το λαμπραντόρ της.

Η Δέσποινα Βανδή δεν φτιάχνει μόνο πολύ ωραία γλυκά όπως πολλές φορές μας έχει δείξει, αλλά - σπάνια - τα τρώει κιόλας. Σε βόλτα της με τον κολλητό της Δημήτρη Γιαννέτο απόλαυσαν τη βάφλα τους και η τραγουδίστρια, τάϊζε τον make up artist στο στόμα.

Η Ελένη Φουρέιρα λατρεύει τη "Μαϊμού" της. Και δεν πρόκειται για κανονική μαϊμού, αλλά για τον αγαπημένο της σκύλο, ράτσας Σαρπέι που τον ονόμασε "Μαϊμού" και μάλιστα έχουν κάνει μαζί και επαγγελματική φωτογράφηση.  

Η Demy βρέθηκε για τρείς ημέρες στη Νάξο. Για φωτογράφηση και για τα γυρίσματα του νέου της video clip. Από εκεί μας καλημέρισε την Τρίτη 23 Απριλίου το πρωί με την "φίλη" της, την πασχαλίτσα στο χέρι.

Η Ελεονώρα Μελέτη με τις κολλητές της φίλες πόζαρε στο φακό του κινητού της φίλης της και ανέβασε τη φωτογραφία τους στο twitter. Η έξοδος ήταν άκρως γυναικεία αφού σκοπό είχε να αποχαιρετήσουν οι φίλες την παιδική τους φίλη, που φεύγει για να ζήσει μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

Η Δέσποινα Καμπούρη φωτογραφήθηκε με 4 γενιές μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Τη μαμά της, τη γιαγιά της και την πρόγιαγιά της. Και αργότερα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι μαγειρεύει ομελέτα με πατάτες τηγανιτές και πώς έφτιαξε τα πρώτα της τρουφάκια.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR