counter

Που νυχτοπερπάτησαν οι celebrities; Δείτε φωτογραφίες

Που νυχτοπερπάτησαν οι celebrities; Δείτε φωτογραφίες
Που νυχτοπερπάτησαν οι celebrities; Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Σε ουζερί του Αλίμου δείπνησε η Έλενα Παπαβασιλείου συντροφιά με την Σόφη Πασχάλη. Οι δύο κυρίες που πάντα προσέχουν την διατροφή τους, θέλησαν να απολαύσουν θαλασσινές γεύσεις και να κάνουν μερικές... παρασπονδίες.

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης διασκέδασαν εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz το βράδυ της Κυριακής 21 Απριλίου. Στη Fantasia και η Αγγελική Ηλιάδη που τραγούδησε από την πίστα παρέα με το Βέρτη αλλά και ο Τάκης Ζαχαράτος που δηλώνει φαν του τραγουδιστή.

Στο Frangelico για να απολαύσουν τον Γιώργο Γιαννιά και την Αμαρυλλίδα ο Μιχάλης Μουρούτσος με την σύζυγό του Αναστασία Περράκη. Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο το ίδιο βράδυ ήταν η Μαρία Λουίζα Βούρου παρέα με την Δώρα Γκουγκούση.

Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με την μουσική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή διασκέδασε η Ελένη Χατζίδου και ο Σταμάτης Γονίδης με την σύζυγό του.

Στο Μέγαρο Μουσικής για να παρακολουθήσουν το "Ένα παιδί μετράει τ' άστρα" με τον Κώστα Βουτσά και τον Θανάση Τσαλταμπάση βρέθηκε ο Κώστα Τουρνάς με την σύζυγό του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR