counter

Όλα όσα συνέβησαν στο 2ο live του "Your face sounds familiar"

Όλα όσα συνέβησαν στο 2ο live του "Your face sounds familiar"
Όλα όσα συνέβησαν στο 2ο live του "Your face sounds familiar"

Μαρία Μπεκατώρου 2ο live

Λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ, ξεκίνησε το δεύτερο live του "Your Face Sounds Familiar". Η Μαρία Μπεκατώρου άνετη και χαλαρή καλησπέρισε τον κόσμο που χειροκροτούσε ασταμάτητα και παθιασμένα. Όλοι περίμεναν με ανυπομονησία τους δέκα διαγωνιζόμενους: Κρατερό Κατσούλη, Κωνσταντίνο Καζάκο, Θωμαή Απέργη, Μαντώ, Νίκο Γκάνο, Κώστα Μαρτάκη, Άντα Λιβιτσάνου, Σύλβια Δεληκούρα, Θανάση Αλευρά και Κρυσταλλία.

Το show ξεκίνησε με την εμφάνιση του Κώστα Μαρτάκη ως Ricky Martin, που απέσπασε πολύ καλές κριτικές από τους τέσσερις κριτές. Μάλιστα, η Μπέσυ Μάλφα παραδέχθηκε πως της θυμίζει πολύ τον Αλέν Ντελόν.

Ως Ελένη Βιτάλη εμφανίστηκε η Κρυσταλλία και τραγούδησε το "Ένα χειμωνιάτικο πρωί". Αν και αγχωμένη και συγκινημένη, η τραγουδίστρια απέσπασε πολύ καλές κριτικές, καταφέρνοντας να τους συγκινήσει. Μάλιστα, τραγούδησε και a capella το ρεφρέν του τραγουδιού με το κοινό να την χειροκροτά.  

Αίσθηση προκάλεσε ο Κρατερός Κατσούλης που εμφανίστηκε στη σκηνή ως Bruce Springsteen. Ο ηθοποιός είχε μπει 100% στο πετσί του ρόλου, με το κοινό να φαίνεται ενθουσιασμένο. Πολύ καλή άποψη για την εμφάνισή του είχαν και οι τέσσερις κριτές που δεν σταμάτησαν να αστειύονται μαζί του!

Ενθουσιασμένη δήλωσε η Μπέσυ Μάλφα με την εμφάνιση της Σύλβιας Δεληκούρα ως Marilyn Monroe! Η ηθοποιός επιστράτευσε το νάζι και την τσαχπινιά της για να πετύχει το στυλ και το ύφος της Marilyn, καταφέρνοντας να κερδίσει την Κατερίνα Γκαγκάκη. Πολύ καλά λόγια άκουσε από τον Γεράσιμο Γεννατά και τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Πέμπτος στο δεύτερο live του "Your face sounds familiar" εμφανίστηκε ο  Κωνσταντίνος Καζάκος που μετά από τον Γιάννη Γιοκαρίνη, έπρεπε να μεταμορφωθεί σε Elvis Presley! Τα σχόλια που άκουσε ήταν... "καλούτσικα" αν και δέχτηκε αρκετές παρατηρήσεις. Η Μπέσυ Μάλφα του παρέδωσε μαθήματα χορού στον αέρα, βγάζοντάς του έναν άλλον εαυτό!

Ως Justin Timberlake τραγουδώντας Sexyback εμφανίστηκε ο Νίκος Γκάνος. Ο τραγουδιστής άκουσε πολύ καλά λόγια για την μεταμόρφωσή του, ενώ η Μπέσυ Μάλφα παρατήρησε πως έκανε πρόοδο και σιγά σιγά πιάνει το νόημα του show! Ο Γκάνος δήλωσε πως θαυμάζει πολύ τον Justin και απόλαυσε την μεταμόρφωση.

Αμέσως μετά, ακολούθησε ο Θανάσης Αλευράς ως... Πασχάλης! Η Κατερίνα Γκαγκάκη φάνηκε ενθουσιασμένη από τη μεταμόρφωση και δήλωσε πως η ομοιότητά του με τον τραγουδιστή ήταν εκπληκτική. Οι κριτές γέλασαν πολύ με το γεγονός ότι ο Πασχάλης τραγουδούσε "Αν μια μέρα σε χάσω, θα πάψω να υπάρχω, θα πάψω να ζω".

Η Θωμαή Απέργη εμφανίστηκε ως Μάρθα Καραγιάννη τραγουδώντας "Ο άντρας που θα παντρευτώ". Στο πλατό βρέθηκε η ίδια η Μάρθα Καραγιάννη και έκρινε την τραγουδίστρια για την εμφάνισή της. Η μεγάλη κυρία του κινηματογράφου μίλησε με κολακευτικά λόγια για την Θωμαή, όπως και η υπόλοιπη επιτροπή. Η Θωμαή Απέργη δήλωσε τρομερά συγκινημένη με όσα άκουσε.

Η μεταμφίεση που ακολούθησε ήταν αυτή της Άντας Λιβιτσάνου σε έναν... άντρα! Τον Bono των U2, τραγουδώντας το One! Η ηθοποιός δεν είχε ακούσει καλά λόγια την προηγούμενη εβδομάδα και την είδαμε να τσαλακώνεται εισπράττοντας πολύ καλά σχόλια.

Τελευταία στο δεύτερο live του "Your face sounds familiar" εμφανίστηκε η Μαντώ. Η τραγουδίστρια μεταμορφώθηκε σε Chaka Khan. Τα σχόλια που άκουσε από την κριτική επιτροπή ήταν πολύ καλά, ειδικά για την φωνή της.

Ακολουθούν οι κάρτες με τις βαθμολογίες των κριτών. Ψήφισαν από τους 3 βαθμούς και πάνω.

Η ψήφος της Μπέσυ Μάλφα.

Βαθμολογία Μάλφα

Η κατάταξη μετά την ψήφο του Αλέξανδρου Ρήγα.

Βαθμολογία Ρήγα

Η κατάταξη μετά και την ψήφο της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Βαθμολογία Γκαγκάκη

Η τελική κατάταξη μετά και την ψήφο του Γεράσιμου Γεννατά.

Βαθμολογία Γεννατά

 

Αμέσως μετά ακολούθησε η ψήφος των συμμετεχόντων.

Ο Κώστας Μαρτάκης έδωσε το 5άρι του στην Κρυσταλλία.

Η Κρυσταλλία έδωσε τους 5 βαθμούς της, στην Σύλβια.

Ο Κρατερός Κατσούλης έδωσε τους 5 βαθμούς του, στην Θωμαή.

Η Σύλβια Δελικούρα έδωσε το 5άρι της στην Άντα.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έδωσε τους 5 βαθμούς του στον Νίκο Γκάνο.

Ο Νίκος Γκάνος έδωσε το 5άρι του στον Κώστα Μαρτάκη.

Ο Θανάσης Αλευράς έδωσε το 5άρι του στην Σύλβια.

Η Θωμαή Απέργη έδωσε το 5άρι στην Σύλβια.

Η Άντα Λιβιτσάνου έδωσε το 5άρι της στον Κωνσταντίνο Καζάκο.

Η Μαντώ έδωσε τους 5 βαθμούς της στον Θανάση Αλευρά.

Η κάρτα μετά και την ψηφοφορία των καλλιτεχνών ήταν η εξής η οποία μετά μετατράπηκε σε πόντους.

Νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο Θανάσης Αλευράς υποδυόμενος τον Πασχάλη.

Τελική βαθμολογία 2ο live

 

Tην επόμενη εβδομάδα οι καλλιτέχνες θα υποδυθούν τους:

Θανάσης Αλευράς - Πόλυ Πάνου

Σύλβια Δελικούρα - Ρένα Βλαχοπούλου

Άντα Λιβιτσάνου - Lady Gaga

Κρατερός Κατσούλης - Ζακ Μπρελ

Κωνσταντίνος Καζάκος - Λουκιανός Κηλαηδόνης

Μαντώ - Νάνα Μούσχουρη

Θωμαή Απέργη - Duffy

Κρυσταλλία - Κριστίνα Αγκιλέρα

Νίκος Γκάνος - Τζον Λένον

Κώστας Μαρτάκης - Μαράϊα Κάρει

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR