counter

Δεν άντεχε άλλο την αποτρίχωση και άφησε το μούσι να μακρύνει!

Δεν άντεχε άλλο την αποτρίχωση και άφησε το μούσι να μακρύνει!
Δεν άντεχε άλλο την αποτρίχωση και άφησε το μούσι να μακρύνει!

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Δεν μας αρέσουν τα στερεότυπα, αλλά η εκκεντρική περίπτωση της Mariam επιβεβαιώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ένα απο αυτά! Τη φήμη πως οι γερμανίδες διατηρούν πολύ κακή σχέση με το ξυραφάκι τους έρχεται να αποδείξει η συμπαθέστατη και γλυκύτατη Mariam που βλέπετε στις φωτογραφίες!

Η 49χρονη μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού διαπίστωσε ότι η τριχοφυία στην περιοχή του προσώπου αυξήθηκε δραματικά την οποία, όμως, και "καταπολεμούσε" με γνωστές μεθόδους αποτρίχωσης. Μετά από αρκετά χρόνια, όμως, και αρκετές μολύνσεις στην περιοχή σκέφτηκε ότι το μούσι δεν μπορεί να κλέψει τίποτα από την θηλυκότητά της!

Η ίδια καλεσμένη στο πρωινό βρετανικό show "This Morning" είπε: "Νιώθω περισσότερο σέξι από ποτέ, έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σταμάτησα τις προσπάθειες να ξεφορτωθώ το μούσι". Παραδέχτηκε, όμως, ότι πολύ είναι εκείνοι που την κριτικάρουν ανάμεσα σε αυτούς και η μητέρα της που της λέει να σταματήσει να σοκάρει τον κόσμο!

'Όταν το αποφάσισα, το 2008,  δεν το έκανα από αυτοπεποίθηση, αλλά από περιέργεια. Δεν είχα δουλειά τότε και σκέφτηκα να δω πως θα ήταν αν το άφηνα". Μπορεί όπως η ίδια αποκάλυψε να την κοιτάνε περίεργα στον δρόμο, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που την συγχαίρουν.

Η Mariam είναι ελεύθερη για περισσότερο από μία δεκαετία και τώρα δηλώνει έτοιμη να βρει τον έρωτα, για τον οποίο, όμως, δεν θα αλλάξει εμφάνισή της.  

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR