- Αρχικά πλένετε καλά τις σουπιές εξωτερικά µόνο, πολύ προσεκτικά (δεν θέλουµε να σπάσει το µελάνι).
- Αλατοπιπερώστε και σοτάρετε σε ένα τηγάνι µε λίγο ελαιόλαδο, βάλτε το καπάκι και ψήστε µέχρι να σπάσει ο σάκος µε το µελάνι.
- Χαµηλώστε τη φωτιά και γυρίστε από την άλλη πλευρά. Τέλος, σβήνετε µε το λευκό κρασί και το ξίδι και περιµένετε να δέσει λίγο η σάλτσα.
- Βγάλτε το κεντρικό κόκαλο και σερβίρετε σαν ορεκτικό ή µαζί µε µια πράσινη σαλάτα.
Κόστος συνταγής: €18
Στο τηλεοπτικό περιοδικό που κυκλοφόρησε σήμερα 11/04 στην επαρχία και αύριο 12/04 κυκλοφορεί στην Αθήνα, μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής!
Κάποιες από αυτές; * Πικάντικη σούπα με θαλασσινά * Σαλάτα καβούρι με μάνγκο & αβοκάντο * Θαλασσινά & λαχανικά σε κουρκούτι τεμπούρα * Καρπάτσιο φρέσκου τόνου * Σολομός σε σουβλάκι από λεμονόχορτο * Φιλέτο ξιφία με πράσινα φασολάκια & ανθότυρο * Φάβα με χταπόδι & τηγανητή κάππαρη * Φιλέτο μπακαλιάρου με κρούστα πολέντα & κρέμα ρόκας * Κους κους με λαχανικά φούρνου * Λαχανοντολμάδες με πλιγούρι & λαχανικά * Μουσακάς με κιμά γαρίδας * Παπαρδέλες με κολοκύθι, λεμόνι & μέντα * Φύλλα ρυζιού με λαχανικά & γαρίδες * Πουτίγκα λεμόνι * Τάρτα μανταρίνι σοκολάτα
Μόνο στο
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)