counter

Συνέντευξη Σουλεϊμάν στο MΥ tv: "Ανέβαινα στη σκηνή μεθυσμένος. Ήμουν αξιοθρήνητος"

Συνέντευξη Σουλεϊμάν στο MΥ tv: "Ανέβαινα στη σκηνή μεθυσμένος.  Ήμουν αξιοθρήνητος"
Συνέντευξη Σουλεϊμάν στο MΥ tv: "Ανέβαινα στη σκηνή μεθυσμένος. Ήμουν αξιοθρήνητος"

Σουλεϊμάν
Το τηλεοπτικό περιοδικό My tv logo εξασφάλισε για τους αναγνώστες του , μια αποκαλυπτική συνέντευξη με τον πρωταγωνιστή του σίριαλ του ANT1, "Σουλεϊμάν, ο μεγαλοπρεπής". Ο Τούρκος σταρ µίλησε για πρώτη φορά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια του, το διαζύγιο των γονιών του, το περιπετειώδες ταξίδι του στην Αµερική, αλλά και για την τρυφερή σχέση, που έχει µε τον γιο του, Αλί.


Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο περιπετειώδες ταξίδι του στην Αμερική, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έζησε μέχρι να γνωρίσει την επαγγελματική καταξίωση.

"Όταν πήγα στην Αµερική, ήµουν ήδη 30 ετών. Από την επαφή µε τον κόσµο εκεί ήταν φανερό ότι δεν είχαµε σηµείο επαφής, δεν είχαµε κοινή ιστορία, ούτε γελούσαµε µε τα ίδια αστεία. Αποφάσισα να αλλάξω επάγγελµα. Άρχισα να κοιτάζω για σχολές µαγειρικής και φυσιοθεραπείας. Υπήρχαν κάποια πανεπιστήµια που παρείχαν εκπαίδευση. Ήταν ακριβώς εκείνη τη στιγµή που ήρθε η προσφορά για δουλειά στην Τουρκία. Μου τελείωναν και τα λεφτά και ήµουν σε απόγνωση. Για µένα ήταν σχεδόν τραγικό να παίζω σε παιδικό θέατρο και από την άλλη να κάνω τον µπάρµαν στο φουαγέ ενός µουσικού θεάτρου. Μάλιστα, στα διαλείµµατα του µιούζικαλ Ο Βασιλιάς των λιονταριών έπινα ακατάπαυστα. Ήταν αξιοθρήνητη η κατάστασή µου. Ανέβαινα στη σκηνή µεθυσµένος".

Διαβάστε περισσότερα στο My tv logo που κυκλοφορεί.

Μy tv

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR