counter

Ο Μύρωνας Στρατής σας προσκαλεί να ανεβείτε μαζί του στη σκηνή!

Ο Μύρωνας Στρατής σας προσκαλεί να ανεβείτε μαζί του στη σκηνή!
Ο Μύρωνας Στρατής σας προσκαλεί να ανεβείτε μαζί του στη σκηνή!

HALLS

 

Μπες στο www.hallstolmiseto.gr, δέξου την πρόκληση και ανέβα στη σκηνή ή κέρδισε εισιτήριο για να είσαι ένας από τους 6.000 τυχερούς νικητές που θα παρακολουθήσουν ζωντανά τη μεγάλη συναυλία της Halls! Εσύ το 'χεις;

Η πρόκληση απευθύνεται σε όλους εκείνους που είχαν πάντα όνειρο να ανέβουν στη σκηνή και να τραγουδήσουν μπροστά σε κοινό! Τώρα με τη δύναμη της Halls μπορούν και όχι μόνοι τους… αλλά μαζί με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.  Μπορούν να ανέβουν στη σκηνή με τους  Μύρωνα Στρατή, Professional Sinnerz και Κρυσταλλία… στο πιο συναρπαστικό live του καλοκαιριού.

Μπαίνοντας στο site www.hallstolmiseto.gr. επιλέγουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, τραγουδάνε μπροστά στην κάμερα ένα ρεφρέν, λένε σε κοινό και κριτική επιτροπή γιατί να πρέπει να τους επιλέξουν και συγκεντρώνουν likes, για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Οι 9 διαγωνιζόμενοι που περνάνε στην επόμενη φάση, μπαίνουν στο studio με τον καλλιτέχνη που έχουν επιλέξει και τραγουδάνε μαζί του ένα ρεφρέν.

Τα like αυτή τη φορά αναδεικνύουν τους 3 υπερτυχερούς που θα ανέβουν στο stage στις 13 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι… μπροστά σε 6.000 fans!

Εισιτήρια για το μεγάλο live, οι fans μπορούν να κερδίσουν απλά πληκτρολογώντας το μοναδικό κωδικό που θα βρουν στις συσκευασίες Halls Τόλμησέ το, στο site www.hallstolmiseto.gr.

Halls, πάρε ανάσα και… το ‘χεις! 

Η Μύρωνας Στρατής σας προσκαλεί. Δείτε το video.

Εδώ μπορείτε να δείτε και την Κρυσταλλία!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR