counter

Δείτε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αγκαλιά με τον κατά 23 χρόνια μικρότερο σύντροφό της!

Δείτε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αγκαλιά με τον κατά 23 χρόνια μικρότερο σύντροφό της!
Δείτε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αγκαλιά με τον κατά 23 χρόνια μικρότερο σύντροφό της!


Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό TV Έθνος και στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη μίλησε για την κόρη της που όπως είπε είναι ο μεγάλος της έρωτας.

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου, ότι γνωρίζει πως υπάρχει κι άλλος έρωτας στη ζωή της και ότι εκείνος είναι νεότερός της και αν έχει πρόβλημα με αυτό εκείνη απάντησε: "Αν είχα, θα ήμουν μαζί του; (Γέλια) Δεν πιστεύω στις διαφορές ηλικιών, πιστεύω σε "συναντήσεις" ισχυρές".

Το FTHIS.GR έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει τον νεαρό αγαπημένο, της ηθοποιού.

Ονομάζεται Δημήτρης Τσέλιος, είναι ηθοποιός, 32 ετών και η γνωριμία τους ξεκινά από το 2005 στο "Παρά Πέντε". Εκείνη υποδύονταν τη Ζουμπουλία και εκείνος είχε ένα μικρό πέρασμα ως βοηθός του σκηνοθέτη της Αγγελικής Λάμπρη, στο θεατρικό που έπαιζε.

Ακολούθησε η συνεργασία τους το 2007 στην κωμική διάσταση της Μήδειας, όπου επίσης η Ελισάβετ κατείχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή και ο Δημήτρης έκανε και πάλι ένα πολύ μικρό ρόλο. Μαζί όμως το καλοκαίρι του 2007 περιόδευσαν με το έργο και τη φίλη της Ελισάβετ, Ζέτα Μακρυπούλια η οποία πρωταγωνιστούσε στη "Μήδεια" σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο.

Ήρθαν όμως πάρα πολύ κοντά, στη Βέτα Queen, το 2008 στον ALPHA, όταν η Ελισάβετ έκανε τη μάνα και εκείνος το γιο της. Μια σειρά που μπορεί να κόπηκε αλλά έβαλε τα θεμέλια για μία σχέση.

Το ειδύλλιο ήταν γνωστό στο χώρο της σόουμπιζ, αλλά λόγω της διαφοράς ηλικίας και της μη παραδοχής ακόμη από πλευράς της 55χρονης Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να μιλήσει για αυτό κανείς δεν είχε προβεί σε "αποκαλύψεις".

Μετά την παραδοχή της σχέσης τους από πλευράς της Ελισάβετ στην πρόσφατη συνέντευξή της και μάλιστα το σχολιασμό της διαφοράς ηλικίας τους, το FTHIS.GR σας παρουσιάζει τον άνθρωπο που την κάνει ευτυχισμένη.

Σας θυμίζουμε ακόμη και το επεισόδιο της σειράς "Ταύρος με Τοξότη", που σε ένα από τα αυτοτελή επεισόδια η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υποδύονταν μια μαμά που ερωτεύεται, τον πιτσιρικά (Δημήτρη Μπουσουλόπουλο) φίλο του γιου της και μέσα από κωμικές καταστάσεις τελικά ενέδωσε στον έρωτα με έναν μικρότερο άντρα που την ανανέωσε, όπως συνέβη και τώρα στη ζωή της. 

Στο αποκλειστικό θέμα του FTHIS.GR αναφέρθηκε η εκπομπή "Πρωινό Mou" την Πέμπτη 11 Απριλίου.

Δείτε το.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR