counter

Η συγκλονιστική ιστορία ενός αγοριού, που από ιατρικό λάθος, έγινε κορίτσι και ξανά αγόρι!

Η συγκλονιστική ιστορία ενός αγοριού, που από ιατρικό λάθος, έγινε κορίτσι και ξανά αγόρι!
Η συγκλονιστική ιστορία ενός αγοριού, που από ιατρικό λάθος, έγινε κορίτσι και ξανά αγόρι!



Ο μικρός Bruce και ο δίδυμος αδελφός του Brian γεννήθηκαν το 1965 σε μια μικρή πόλη στον Καναδά. Σε πολύ μικρή ηλικία και εξαιτίας ενός ιατρικού προβλήματος κατά την ούρηση, οι γονείς τους αποφάσισαν να τους κάνουν περιτομή. Η επέμβαση, όμως, στην περίπτωση του λίγων μηνών τότε, Bruce δεν πήγε καλά και το ηλεκτρικό νυστέρι δημιούργησε ανεπανόρθωτο πρόβλημα στο μόριο του. Οι γιατροί για να ζήσει αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το μόριο του.

Οι γoνεiς του απελπισμένοι από τον ακρωτηριασμό αποφάσισαν να ακούσουν την συμβουλή ενός γιατρού-ψυχιάτρου που τους παρότρυνε να τον μεγαλώσουν ως κορίτσι και να προχωρήσουν σε επέμβαση αλλαγής φύλου. Η επέμβαση έγινε, αλλά όσο περνούσαν τα χρόνια η μικρή Brenda δεν μπορούσε να δεχθεί ότι είναι κορίτσι. Συμπεριφερόταν ως αγόρι, έμπλεκε σε καβγάδες με τα αγόρια του σχολείου, έσκιζε τα φορέματα, που της φορούσε η μαμά του και πέταγε τις κούκλες, που του έπαιρναν δώρο οι γονείς του.

Στα 15 του χρόνια οι γονείς του αναγκάστηκαν να του αποκαλύψουν την αλήθεια και έτσι η Brenda έγινε David και έζησε την υπόλοιπη ζωή του ως άντρας. Κατάφερε να παντρευτεί και να γίνει θετός πατέρας ενός κοριτσιού. Στα 38 του χρόνια μετά την αυτοκτονία του δίδυμου αδελφού του, Brian που τον συγκλόνισε, έβαλε και εκείνος τέρμα στην ζωή του, όταν αυτοπυροβολήθηκε σε parking κοντά στο σπίτι του.

Δείτε στο video την συγκλονιστική ιστορία όπως προβλήθηκε στην εκπομπή "Ελένη".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR