counter

Το "YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR" με τη Μαρία Μπεκατώρου ξεκινά στον ΑΝΤ1

Το "YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR" με τη Μαρία Μπεκατώρου ξεκινά στον ΑΝΤ1
Το "YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR" με τη Μαρία Μπεκατώρου ξεκινά στον ΑΝΤ1

Μαρία Μπεκατώρου

Πρεμιέρα την Κυριακή 14 Απριλίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1 για το "YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR" με τη Μαρία Μπεκατώρου!

Σας φαίνεται απίστευτο να δείτε τη Lady Gaga, τη Rihanna, τον Michael Jackson, τον Freddie Mercury και πολλούς ακόμα stars της μουσικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό στην ίδια σκηνή; Κι όμως είναι αληθινό! Γιατί έρχεται στην Ελλάδα το «Your Face Sounds Familiar». Πρόκειται για ένα μοναδικό τηλεοπτικό θέαμα, που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επιτυχίας σε Κίνα, Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρωσία, Τουρκία, Χιλή, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Λιθουανία, Εσθονία, Βιετνάμ. Ενώ το καλοκαίρι του 2013 είναι προγραμματισμένο να προβληθεί σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο.

Το show αποτελείται από 12 Live, μέσα από τα οποία 10 διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες θα βάζουν τα δυνατά τους, ώστε σε κάθε τους εμφάνιση, εσείς να σκεφτείτε: «Your Face Sounds Familiar»!  Με άλλα λόγια, οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθούν μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία τους και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, να ενσαρκώνουν κάθε φορά έναν διαφορετικό star της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων θα αξιολογεί μια τετραμελής κριτική επιτροπή, το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες! Σε κάθε Live δεν θα υπάρχει αποχώρηση και νικητής θα αναδειχτεί εκείνος που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία συνολικά μέσα από τα 12 Live.

Το «Your Face Sounds Familiar» θα παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό για τον αυθορμητισμό και το χιούμορ της.

Στο τέλος του κάθε live o διαγωνιζόμενος με την υψηλότερη βαθμολογία θα διαθέσει τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του. Έτσι, όλοι οι διαγωνιζόμενοι εκτός των άλλων, συμμετέχουν σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα με ένα ξεχωριστό σκοπό .

Με ανατρεπτικό χαρακτήρα και διαφορετικό ύφος από τα καθιερωμένα, το «Your Face Sounds Familiar» έρχεται για να κάνει την έκπληξη και να πείσει πως στη σκηνή του τα πάντα μπορούν να συμβούν και όλοι μπορούν να συνυπάρξουν.

Το show που λατρεύει τους stars… όλου του κόσμου, «Your Face Sounds Familiar» από την Κυριακή 14 Απριλίου και κάθε Κυριακή, στον ΑΝΤ1.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR